10 december 2011

Ingen hållbar politisk lösning i sikte


USA, det land som bygger på personlig frihet, valfrihet och begränsad statsmakt, har förvandlats till en massiv social välfärdsstat som konkurrerar med förebilderna av socialism i Europa. Begreppet "regeringen tjänar folket" existerar inte längre. Folket tjänar nu sin regering och dess kumpaner.

USA har egentligen bara ett politiskt parti som består av en Högerfalang och en Vänsterfalang. Två sidor av samma mynt. Republicrater!

Det fanns optimister som trodde att om de valde Republikaner i senaste valet eller om man byter ut Obama mot en som har "R" efter namnet, som Gingrich tex. kommer det att bli så mycket bättre och landet kommer att räddas.

Ingenting kommer att förändras bara för att man väljer en värdelös Republikan. Republikanerna är ansvariga för hälften av de förödande skadorna på detta land.
The Patriot Act är ett ypperligt exempel på det.
Hela TeaParty-rörelsen krossades för mer än ett år sedan.
Det är bara Libertarianer och Constitutionalists som är verkliga patrioter.

Obamas "stimuleringsprogram" var avsiktligt designade att misslyckas så att vi kan tvingas in i en marxistiskt diktatur och det kommer att ske med våld om det behövs.

Redan i juli, 2008 sade Barak Hussein Obama: "Vi kan inte fortsätta att förlita oss enbart på vår militär för att uppnå de nationella säkerhetsmål som vi satt upp. Vi måste ha en civil nationell säkerhetsstyrka som är lika kraftfull, lika stark, lika väl finansierad"


Med införandet av SB 1867 är vi där. National Defense Authorization Act - "legaliserar" den amerikanska regeringen så att man kan arrestera och mörda tex. OWS -demonstranter, politiska radiopratare, bloggare, journalister och alla som har ett så kallat "anti-government" synsätt. Detta är den öppna och uppenbara krigsförklaringen mot alla som protesterar mot att TSA (flygplats-tafsarna) klämmer oss mellan benen, att Goldman Sachs tar över nationernas ekonomi, de hemliga arresteringarna av amerikanska medborgare och *andra handlingar av direkt tyranni från en okontrollerad regering.

Vi lever under hotet av en annalkande polisstat och U.S. senatorer vet det, men släpper avsiktligt igenom ett lagförslag som legaliserar obestämd internering av amerikanska medborgare utan rättssäkerhet - och på amerikansk mark!
Senator Lindsey Graham förklarade för Senaten: "rätten för myndigheten att fängsla och kvarhålla gäller för amerikanska medborgare och man betecknar världen som ett slagfält, inklusive hemlandet."

För dem som fortfarande undrar vad "hemland" betyder, är det en fras lånad från Nazityskland, naturligtvis, som är källan till mycket av denna lagstiftning.

"Makten är så bred att även amerikanska medborgare skulle kunna sopas upp av militären och militär skulle kunna användas långt från slagfältet, även inom själva USA," säger ACLU.


*FBI , Department of Homeland Security och lokalpolisen sänder regelbundet ut bulletiner om aktiviteter relaterade till inhemsk terrorism, som inkluderar misstänkta köpvanor och 8 tecken på terrorism. Federala utbildningsprogram för polismyndigheter över hela landet detaljerar specifika vanor och egenskaper hos "potentiella inhemska terrorister" med allt från hemundervisning, politiska filosofier som lutar åt frihet, starka religiösa åsikter, innehav av litteratur om överlevnad.
Federala agenter besökte nyligen en konservfabrik som drivs av Mormonkyrkan och krävde att få tillgång till namnlistor över amerikaner som köper livsmedel med lång lagringstid från mormonerna.

7 Kommentarer:

Anonym sa...

Det finns nu medborgare – i USA och Sverige – som ’förklarat krig’ mot nationen. Taimour Abdulwahab-typen. Eller, mindre aktiv men snarast mer farlig, Mullah Krekar i Norge.
- Kriget lär komma att vara tills Islam segrat. Eller tröttnat.
- Och att vi tills dess håller ’fiende-soldaterna’ isolerade från omvärlden, tycker jag inte är fel. De har själva valt att ge sig in i kriget, och får ta konsekvenserna.

Ron Paul’s son senator Rand Paul (R-KY) ville att en sådan kanadensisk terrorist (dödat fem amerikanska soldater i Mosul, tex) skulle bemötas enligt gamla reglerna, vid en civil domstol. Bemött, ändrade han sig: Bara amerikaner skulle få civil domstol. – Det blir civil domstol, för den kanadensiske muslimen, Faruq Khalil Muhammad ‘Isa, i alla fall. Obama vill ha det så. / Steve
http://www.nationalreview.com/corner/285422/jihadist-who-helped-kill-us-soldiers-iraq-charged-civilian-defendant-andrew-c-mccarthy

Berit sa...

Personer som begår brott ska bringas inför domstol annars är vi ute på hal is

Mika Aalto sa...

När regeringen är rädd för folket har vi frihet. När folket är rädda för regeringen har vi tyranni. Så enkelt är det.

Pontus sa...

Glömt Ron Paul? Han verkar stå för många vettiga saker, till skillnad från marionetterna vid hans sida bland republikanernas presidentkandidater. Ron Paul vill sluta leka världspolis och sluta infiltrera, muta eller väpna andra länder. Gå "back to basics" med låga skatter och liten stat, det kan nog vara det USA behöver innan det sönderlobbade och gigantiska statsbygget kör hela världsekonomin i skiten. Vidare vill han sluta pumpa pengar in i kriget mot drogerna och få kontroll på federal reserves mygelaktiga inflationsgenererande sedelpressar.

All "Yes we can"- anda från Obama suddades snabbt ut av byråkratins maktstrukturer och den ärvda ekonomiska mardrömmen. Ron Paul kan sopa bort all den skiten och börja om på nytt.

Berit sa...

Nej jag har inte glömt Ron Paul, han är min favorit. Men trots att han leder "opinions röstningen" inför poitikerdebatten i Iowa gör media sitt bästa för att ignorera honom.
Han smutskastas av etablerade politiker och båda sidor är livrädda för honom just därför att han arbetar för mindre politikermakt.

Tttore sa...

Det är dock viktigt att veta att de opinionsundersökningar som gjorts i Iowa som visar att Ron Paul leder endast tillfrågar registrerade republikaner vem de kan tänkas rösta på.

De visar alltså inte alls Ron Pauls massiva stöd från independents och demokrater som bytt sida pga Ron Pauls politik.

Berit sa...

Du har rätt Ttore och det finns många independents som säger att de kommer bara att rösta R. om kandidaten är Ron Paul.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.