15 januari 2012

Jaha, i Norge får man inte gilla Israel, för då är man en Breivik

Det pratas så mycket om "rasism" när det egentligen handlar om att folk inte vill ha sharialagar, de vill helt enkelt bevara lag och ordning och jämställdhet mellan könen. Vad har det med hudfärg att göra?
Därför är det så fel att som vänsterdebattörer gör, försöka koppla ihop normala islam- och invandringskritiker med monster och mördare.

Som i Norge, där får man inte gilla Israel, för då är man en Breivik.
Än sen då, om den norska regeringens Mellanösternpolitik kan ha varit ett av motiven till terrordåden 22 juli. Den norska politiken blir inte bättre för det.
Breivik är ett monster, men stören är en bara en ful fisk. Norges utrikesminister Störe alltså.

Støre utmärkte sig för ett par år sedan när han ensam satt kvar och applåderade Ahmadinejads tal i FN. Norska journalister och hjälporganisationer jublade, berusade av självgodhet. Ingen frågade sig varför de andra européerna inte ville höra Ahmadinejads attacker på Israel och väst.

Förutom Iran åtnjuter även Hamas, Hizbollah med flera islamistorganisationer Norges socialistiska regerings välvilja. Enligt en enkät anser israeler att Norge är det mest antisemitiska landet i Europa. Inte konstigt eftersom det förekommer humorprogram i norsk TV med elaka skämt om judar. En antisemitisk masspsykos verkar ha drabbat det norska etablissemanget.

Och naturligtvis har Støre inget att invända mot att palestinska flyktingar INTE ska få bli medborgare i de palestinska ledarnas nya stat. Ju längre tid flyktingarna kan hållas som gisslan av de arabiska ledarna, desto större blir vreden mot Israel.

1 Kommentarer:

Knute sa...

Vart tog alla de miljarder dollar som ges till den palestinska myndigheten vägen?

"Premiärminister Salam Fayyad säger att regimen har ont om kontanter... Vart tog alla pengarna vägen?

Bra fråga. Kort svar: schweiziska bankkonton. Med andra ord har en enorm mängd av pengarna stulits. Det finns inget mer motbjudande än härskare över ett folk - speciellt ett fattigt folk - som klagar över sina undersåtars lidande samtidigt som de profiterar på det. Naturligtvis, när några utländska observatörer ser palestinierna i dåliga förhållanden skyller de på Israel, vilket främjar saken för samma ledare som, - genom sin oförsonliga politik, ser till att situationen fortsätter.

PA-'presidenten' Mahmoud Abbas personliga förmögenhet uppskattas till 100 miljoner dollar. Lägg på miljontals dollar för ett stort antal av högre tjänstemän tillsammans med hundratals miljoner dollar som Yasser Arafat förde bort."

http://www.rubinreports.blogspot.co.il/2012/06/where-did-all-billions-of-dollars-given.html

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.