29 december 2011

Kan man tänka sig...


När vi först fick kännedom om den tragiska dödsskjutningen som ägde rum juldagens morgon i Fort Worth, Texas var det väldigt tyst om de 7 offrens namn och man angav motivet som "okänt".
Få detaljer om händelsen släpptes, men mentala varningsklockor började ringa och vi förväntade oss ett pressmeddelande från "Brady Bunch" om krav på strängare vapenkontroll. Det enda som hördes var ljudet av syrsor.

Vi vet nu den troliga orsaken till de organiserade vapenkontrollanternas tystnad.
Offrens namn och identiteter och skyttens namn hemlighölls till den 26. När uppgifter blev tillgängliga fick vi veta att skytten och hans döda familjemedlemmar var av den muslimska övertygelsen och att mördarens 19 år gamla brorsdotter, som var bland de döda, sällskapade med en icke-muslim.

Behovet att dölja samhälleliga frågor som visar på en viss kulturs enorma svårigheter att anpassa sig, övertrumfar till och med exploateringen av alla händelser som kan brukas för agendan för medborgarnas nedrustning.

7 Kommentarer:

Svensson sa...

Ja man vågar inte skriva ut nyheter när det är Muslimer som begår dom , varför ska dom särbehandlas ?
http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/

Ann-Marie sa...

Är det inte haram att som mussla fira jul?

Liina sa...

Att rasistbloggar som denna får finnas till är ett under... Jag slår vad om att de sk. "skribenterna" inte har speciellt många vänner för då hade man lärt sig att uppskatta mångfald och olika kulturer, inte att fegt gömma sig bakom en blogg utan bild och namn och roa sig på sin fritid med att skriva rasistinlägg. Jag mår alltid lika illa när vuxna människor bevisar sin brist på "folkvett", ett ord som ni själva verkar gilla att använda, när det handlar om utbildning, sunt förnuft och ren intelligens för att förstå att det handlar om något djupare än att dela in människor i grupper på basis av religion. Egenskaper som ni uppenbarligen inte besitter...

Berit sa...

Liina som är anonym och som inte accepterar yttrandefrihet.
I stället för att gå till personangrepp som okunniga så ofta gör, förklara för mig vilken ras man tillhör när man är muslim? Vilken "ras" ägnar sig åt självmordsbombningar mördar sin familj, undervisar sina barn att det ska döda otrogna?
Liina, det är inte ras, utan som du säger går det djupare och det kallas just kultur och religion. När yttringar av denna "Kultur och Religion" visar sig livsfarliga för oss "otrogna" protesterar vi.

Liina förklara vad det rasistiska är i att skriva om en muslim som dödar sin familj?

Ann-Marie sa...

Liina: Sanningen SVIDER, eller hur?

Anonym sa...

Liina, I stället för att fördöma den fruktansvärda handlingen angriper du blogg-skrivarna? Vad finns det för folkvett och sunt förnuft i det?

Lisa//

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Det är i själva verket Liina som är den verkliga rasisten här. Finns inte folk som gör så mycket skillnad på Vi och Dom som dom som har mage att kalla sig själva för anti-rasister. Ibland kallar dom sig anti-fascister och inga beter sig mer fascistiskt än dom. Hur många kristallnätter har dom inte ställt till med dom senaste 10 åren? Själv tillhör jag dom som vägt fördelarna med mångfald mot nackdelarna och nackdelarna väger kraftigt över. Så därför tackar jag vänligt men bestämt nej till mer mångkultur.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.