27 december 2011

Kristna utrotas systematiskt

"Varje år dödas minst 100 000 kristna globalt utan att några kyrkor agerar. Varför tiger Svenska kyrkan om att muslimer mördade kristna i Nigeria igår? Om att 100 000 kristna mördas till största delen av muslimer under 2011?

Men Kanadas utrikesminister John Baird talar klartext emot islamismens förföljelse mot kristna. Fredrik Reinfeldt däremot har ingenting att säga om muslimernas angrepp mot kristna i Nigeria igår på juldagen. Hade kristna dödat 40-talet muslimer törs jag sätta min höga hatt på att Reinfeldt uttalat sig till förmån för islam..." (från MXp)
Bloggen MXp påpekar också att media valt att sektförklara islamgruppen och dess jihad med dödandet av kristna, för att framställa dem som extremister, men från hela världen rapporteras det om förföljelser.Bombexplosion av St Theresa katolska kyrkan på Madalla, Suleja, strax utanför Nigerias huvudstad Abuja, 25 december 2011. Fem bomber exploderade på juldagen vid kyrkor i Nigeria, och minst 40 människor dödades. Den islamistiska militanta gruppen Boko Haram - som tagit på sig ansvaret - försöker starta sekteristiskt inbördeskrig. (Reuters)

I Gaza är kristna förbjudna att uttrycka sin tro offentligt.

I Pakistan och Iran väntar kristna fångar på avrättning därför att de vägrar att konvertera till islam.

I Egypten slaktas
koptiska kristna på gatorna av islam-troende. Kyrkor har bränts, de kristnas döttrar har kidnappats, våldtagits och tvingats in i "äktenskap" med muslimska män där de hotas till livet.

I Irak och Afghanistan, har så många kristna dödats eller tvingats fly pga. religiös förföljelse att det finns nästan inga kvar.
-------

Om du är kristen eller inte, om du tror på det kristna budskapet eller inte, är inte frågan denna jul eller nästkommande.... Frågan är om människor ska fritt få tro på dessa saker utan att brutaliseras eller diskrimineras, vare sig de bor i Irak eller Egypten eller Pakistan eller Nigeria, eller Indonesien - och om fria människor av alla trosbekännelser och perspektiv ska försvara deras rätt att få göra det.

I de uppräknade länderna blir kristna idag kidnappade, fängslade, arresterade, misshandlade och mördade - inte på grund av något de har gjort, utan för att de tror på något som anses hädiskt inom det auktoritativa islam. Och det är knappast bättre på andra håll i den islamiska världen. Ingenstans i de länder där muslimer är i majoritet har människor med annan tro full jämlikhet med muslimer. Vi gömmer oss bakom uttryck som "fanatiker" och "islamist" för att mord och attentat ska framstå som isolerade, unika händelser och för att vara på den politiskt korrekta sidan, så att ingen får för sig att vi anklagar alla muslimer för att sympatisera med de fruktansvärda illdåd som begås. Men faktum är att på alla platser där islam har stort inflytande Irak, Filippinerna , Egypten, Pakistan, Nigeria.... bär de kristna invånarna bördan för oss alla. Jihad är skoningslös och vi står på tur.

9 Kommentarer:

Dag Selander sa...

Tack Berit för att du gör en mera fullständig bloggpost i ämnet än vad han med 'höga hatten' gjorde! /Dag Sr :-)

Anonym sa...

Ett enkelt sätt att lösa en stor del av problemet
är att dra in U hjälpen till de länder där kristna mördas och där kyrkor bränns ner.
/// SS

Knute sa...

Stoppar vi inte koloniseringen blir kopternas nutid vår framtid.

http://www.uriasposten.net/archives/32938

Knute sa...

Obama uppmuntrade indirekt till blodbad på kristna:

I 2009 sagde Obama ved en pressekonference i Tyrkiet:

“En af de store styrker ved USA er …at vi ikke betragter os som en kristen nation eller en jødisk nation, eller en muslimsk nation. Vi betragter os som borgere i en nation der er knyttet sammen gennem idealer og et sæt af værdier.”

For det muslimske øre, sagde Obama at USA ikke ville beskytte kristne samfund i overvejende muslimske lande, fordi USA var neutral i spørgsmålet religion. Et blodbad på kristne har udfoldet sig som et resultat af dette.

Når svaghed afsløres forsvinder respekten og opmuntring til øget kamp er givet. Sådan er Islams filosofi! Hvornår lærer vi at være stolte af vor civilisation, fremfor altid at undskylde den?

http://www.uriasposten.net/archives/32938#comment-1122591

Anonym sa...

Tack Berit för din artikel ,och glöm ej att snart även kristna i Syrien möter samma öde som i andra länder och allt detta tack vare västvärdeln som inte bara blundar men även stödjer islamisterna att ta över makten i alla arabiska länder ,och Sverige. Vi vet alla att politikerna här lika udda och skum som i USA.K-Ss

gäster sa...

Älska din nästa såsom dig själv, säger de kristna. Förbannelse över de otrogna, svarar muslimerna.

Anonym sa...

Snart tar muslimerna över här i Sverige.
Ett land där folket sviker kristendomen
som i Sverige är det lätt för andra religioner
att etablera sig. Sverige och svenskar har bara
sig själva att skylla.
Sluta gå ur kyrkan för några hundralappar om året, bevara era kristna traditioner och stå upp
för de lr gilla läget,, sluta klaga bli kristna
istället

Knute sa...

När allt är över...

Ett återkommande inslag i Koranen är muslimernas kamp mot quraish-stammen, som den gången på 600-talet härskade i Mecka. Likaså mot de judiska stammarna i Medina som utplånades eller fördrevs. Sensmoralen formuleras i Koranen 2,190-193:

"Bekämpa dem som bekämpar dig ... och döda dem var du än finner dem ... och slåss mot dem tills det inte finns någon förföljelse och religionen endast är för Allah".

Varje år dödas minst 100 000 kristna utan att några kyrkor agerar. Förmodligen ordnas det i sann eukumenisk anda en hjärtlig begravningsceremoni när allt är över. Kanske rentav i "dialog" med islam.

Knute sa...

Tala ut mot förföljelsen av kristna

Ett anförande som en arameisk kristen vid namn Lukas Saliba höll under en demonstration i Frankfurt mot den muslimska förföljelsen av kristna:

Den som fördömer förföljelsen av kristna får ofta höra, även av sin lokala kyrka, att han ”stör den religiösa freden.” Till de ansvariga för sådana uttalanden måste jag säga: Din ”fred” kommer med lukten av våra ruttnande döda!

Era ”appeller” för fred är bara öronproppar för att ni ska slippa höra skriken av alla människor som bränns, stympas och lemlästas. Ni blundar för dessa fasor, därför att utgjutandet av vårt blod stänker i ansiktet på er holistiska mångkulturella drömvärld.

Ta en ordentlig titt på den här bilden! De band den här arameiska kvinnan till hennes säng, våldtog henne och skar ut hennes hjärta medan hon fortfarande levde. Slutligen stack de ner ett krucifix i hennes hals som förakt.

Är detta er ”fred”? Är detta frukterna av era ”dialoger”?

Innan denna demonstration fick vi hot mot oss. Och på Antifas webbplatser blev arameiska kristna attackerade som ”rasister” och ”nazister”.

Vi vill säga dessa ”fascister-i-rött”:
Aldrig kommer vi att låta vår kristna martyrer bli förolämpade eller nedsvärtade. Ni är den femte kolonnen av folket som förföljer oss i våra hemländer!

http://gatesofvienna.blogspot.com/2011/03/speaking-out-against-persecution-of.html

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.