17 december 2011

När Odell och Hägglund mötte kulturarvet och invandringen

Bild: Den segrande Vitekrist. Den Store Jellingsten rest av Harald Blåtand omkring år 965, Danmarks (och Nordens) dopsattest.

"Anlagda bilbränder, ungdomsbråk, stenkastning mot poliser och brandmän förekommer nu på många platser," sa Kristdemokraten Mats Odell när han var kommunminister.

Det vore synd om Odell skulle lämna politiken. Både han och partiledaren Hägglund står för värderingar som vi behöver nu och i framtiden. Hägglund röt till mot vänsterpartiets Ohly när denne ville beröva konstnären Vilks yttrandefriheten, och Odell har en ganska klar uppfattning om hur verkligheten ser ut i Sverige, som citatet ovan visar.

Men något större mod kan man inte vänta av Kristdemokraterna, de vill ju inte råka ut för samma förföljelse som Sverigedemokraterna. För övrigt riktades en ny vänsterextremistisk våldsattack mot en Sverigedemokrat igår natt. Sådant händer varje vecka men tidningarna skriver aldrig om det.

Numera är det tabubelagt att ha åsikter om det mesta, inklusive Mellanöstern. Förra året misshandlades en medlem i Kristdemokratisk ungdom i Malmö: "Varför har du snackat skit om Palestina?" Sen kom örfilen och knytnävslaget.

Ja, hur ska Kristdemokraterna bära sig åt för att hålla tyst om det förfärliga samhällsklimatet. De hamnar mellan två stolar.

Det är hoppfullt att Kristdemokratiska Ungdomsförbundet (KDU) på sitt riksmöte i början av juni fattade ett smått historiskt beslut, där man antog en formulering som deklarerar att samhällsgemenskap står mot multikulturalism.

För att fortsätta tråden om Mats Odell. På tal om bränder och stenkastning sa han också: "Bättre bostäder stoppar bråken."

Ofta är det är bortkastade pengar att renovera dessa bostadsområden, eftersom de fort blir förstörda av de boende. Nej, det duger inte att skylla på bostäderna. Konfrontera i stället den negativa inställning till Sverige och västvärlden som islam impregnerar sina anhängare med. Myndigheterna måste sluta blunda för att militant islam är på stark frammarsch bland unga muslimer.

Kristdemokraternas ledare Göran Hägglund erkände vid ett tillfälle, att "på kulturområdet där har ju vår sida i politiken varit frånvarande, kanske till och med ointresserad."

"Vår sida" är naturligtvis kyrkorna och kristendomen. Ett parti som kallar sig kristet borde slå vakt om kulturarvet. Om de inte vågar säga ifrån om islam och den muslimska massinvandringen, då tillhör de knappast det "verklighetens folk" som Hägglund brukar tala sig varm för.

"Aldrig någonsin att vår politik kommer att utformas av Sverigedemokraterna eller att de ges en möjlighet att styra över den politiken, för deras människosyn är helt annorlunda."

Jag tror han har fått det med människosyn om bakfoten. Han påstår att Sverigedemokraterna graderar människor efter etniskt ursprung, vilket inte stämmer, läs partiprogrammet! Det är ett normalt demokratiskt parti som är mer angelägna om mänskliga rättigheter och friheter än de flesta. Demoniseringen av dem påminner om sagan om vargen. Vad händer när den riktiga vargen kommer? Skjut inte på budbäraren!

Sveriges framtid undermineras av att journalister och politiker är fixerade vid att hålla sverigedemokraterna utanför makten. Sverigedemokraterna varnar för den muslimska massinvandringen men makthavarna är förhärdade verklighetsförnekare som vägrar lyssna.

Tydligen är det för närvarande bara Sverigedemokraterna som vill försvara den västerländska kristna människosynen mot totalitära läror som islam.

8 Kommentarer:

Ann-Marie sa...

Idag ska man bara ha en viss åsikt, allting annat hamnar hos åsiktspolisen, som i sin tur kommer och knackar på din dörr (= slår in din dörr) och släpar iväg dig för att bli omprogrammerad till den "rätta" åsikten...
Det är bara att rätta sig in i ledet och bli en duktig zombie.

Anonym sa...

Det jävliga är att goddagspiltarna är medvetna om problemen, men saknar modet att ta tag i skiten. Blodsven

Anonym sa...

”Kristna människosynen”? Hos SD? Nejdu.
Jag påpekade på en SD-blogg att 25% av barnen ’tas bort’ i vårt land. ’Netto-reproduktionstalet’ (som ska vara över 1,0) var som lägst (0,769) 1983 – och 1984, under Palme, började den s.k. flyktinginvandringen…
Kvinnan som ledde bloggen blev rasande. ”Fri abort är en mänsklig rättighet, så det så. Det är invandringen vi måste stoppa.”
Och så kastade hon ut mig.
(Det här upprepades i princip på en annan mer officiell SD-blogg.)
I Kramfors tog man 2010 bort 40,1% av barnen. (SCB ”Abort 2010”). 32% eller mer är vanligt i andra ’progressiva’ kommuner.
Ledsen, men svenskarna har en livssyn idag som definitivt inte är kristen, och som tvingar fram invandring. (1998 var nettoreproduktionstalet 0,725)
/ Steve

Knute sa...

Välfärdseuropa - Förlorarnas Kontinent

Vi har fått en explosion av antalet familjer som lever på bidrag. Sveriges finansminister Anders Borg:

"Föräldraförsäkringen utgör ett särskilt problem när det gäller integrationen. Vi har sett att lång frånvaro från arbetsmarknaden ofta bidrar till väldigt låg förvärvsfrekvens bland kvinnor som är utrikes födda. Det kan behövas en översyn av reglerna för att ge dem tydligare drivkrafter att gå från föräldraledighet till förvärvsarbete."

Det går galet för samhället om man får pengar för att sätta barn till världen. Den tyske sociologen Gunnar Heinsohn:

"Tag det tunisiska exemplet. En kvinna i Tunisien får 1,7 barn. I Frankrike får hon kanske sex, därför att den franska regeringen betalar henne för det. Det är självfallet inte meningen, att pengarna skall gå till tunisier, men franska kvinnor vill inte röra dessa pengar, medan däremot de tunisiska gärna vill."

Europa får allt fler människor som blir en börda för staten.

http://www.dn.se/ekonomi/finansministern-vantar-med-att-sanka-skatten

http://www.sappho.dk/interview-a-continent-of-losers.htm

Knute sa...

En teater i Malmö får 250.000 av skattebetalarnas pengar för att framställa Jimmie Åkesson som arketypen för en svindlare, lögnare, bedragare, folkförförare, bandit, skurk, slyngel, rasist, fascist och övriga därtill associerade kvalifikationer.

Konsten har blivit en slav under den politiska makten

http://hodja.wordpress.com/2011/12/28/pia-pa-det-kongelige-teater/

Anonym sa...

Steve sa 17 december, 2011: "Ledsen, men svenskarna har en livssyn idag som definitivt inte är kristen, och som tvingar fram invandring. (1998 var nettoreproduktionstalet 0,725)"

Men de senaste åren är ju NRT på väg upp:
2006: 0,900
2007: 0,913
2008: 0,924
2009: 0,939

Läs mer på SCBs webb.

/MN

Bengt sa...

Länken i den här meningen är fel:

"För övrigt riktades en ny vänsterextremistisk våldsattack mot en Sverigedemokrat igår natt."

Länken går till SvD:s artikel om KD-valet. Kan du lägga in den rätta länken i texten i stället? Jag skulle gärna vilja ta del av den.

Knute sa...

Länken fixad!

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.