13 december 2011

Planerad förstörelse av Europa?

Det finns många som anser att invandringen är en politisk plan för att förstöra samhörigheten mellan människor i Europa. Alltså ren och skär ondska som kläckts ut av politiker, i synnerhet på vänstersidan. En söndra och härska-mentalitet.

Enligt norska Human Rights står Lars Hedegaard för detta synsätt. Hedegaard är ordförande för Trykkefrihedsselskabet och en av Danmarks mest kända islam- och invandringskritiker.

Hans mångåriga medarbetare Helle Merete Brix tar en uppgörelse med Hedegaards ståndpunkt genom att hävda att politiker i allmänhet inte har förstått de enorma kulturella och värderelaterade utmaningar som invandringen kommit att medföra.

Den norska Human Rights ställer således upp två teorier mot varandra (Hedegaard >< Brix), om hur européerna har hamnat i den situation de befinner sig i.

1) Planerad önskan om att förstöra Europa
2) Våra egna naiva godhjärtade politiker som ville oss det bästa, men inte förstod...

Dessa två teorier behöver inte utgöra en motsättning, men kan mycket väl vara riktiga båda två.

De dokument som är utfärdade som grund för invandringen är ömsesidiga avtal mellan EU och arabländerna. Det första och avgörande - den så kallade Arabiska Dialogen - undertecknades 1978 i Damaskus, efter fem år av utdragna förhandlingar. När man läser innehållet i detta fördrag, frågar man ovillkorligen:

Hur är det möjligt att europeiska politiker har låtit sig lockas, luras eller hotas till att sätta sina underskrifter på ett papper som garanterar fri invandring med enorma sociala förmåner, samt löften om att vi i Europa kommer att främja arabisk kultur (läs: islam och arabiskt språk, alltså islamisering).

Vår motpart - araberna - lovar till gengäld att sälja olja, som ju är deras huvudsakliga inkomst utan vilken de knappast kan försörja sig, men inte ett ord om att öppna deras länder för europeisk kristen kultur eller liknande. Araberna har sedan urminnes tider gjort ständiga erövringar i sin omgivning och kuvat befolkningarna. Europa har länge varit deras eftertraktade byte. Dessutom är araber enligt deras Koran inte förpliktade till ärlighet och redlighet i avtal med oss ​​"otrogna".

Den ena parten står för teori 1 och den andra parten teori 2. Men det får man ju inte säga högt. Båda teorierna fungerar och samarbetar. De passar ihop som en hankontakt i en honkontakt.

(Förutom att det tillkommer ytterligare andra teorier, som inte nämns här i norska Human Rights).

GERTRUD GALSTER

4 Kommentarer:

Knute sa...

140 shariagangsters greps när de skulle storma domstol i Köpenhamn

Flera av de norra förorterna härjades av bränder och kravaller då shariagängen skulle hämnas gripandena. Kriget mellan Hells Angels och de islamistiska shariagängen fortsätter med oförminskad styrka....

http://jihadimalmo.blogspot.com/2012/03/140-shariagangsters-skulle-storma.html

Anonym sa...

Alltså... Det här avtalet mellan EU och arabländerna... Finns det belägg för att ett sådant existerar?

Knute sa...

Avtalet i Damaskus lär finnas i Bulletin of the European Communities 12-1978, som jag förgäves sökt på nätet.

http://en.wikipedia.org/wiki/Eurabia

Steve sa...

Det finns en ”Union for the Mediterranean” som bildades juli 2008. Unionen omfattar EU-länderna och länderna runt Medelhavet, från Mauretanien och Marocko till Turkiet (och f.d. Jugoslavien utom Serbien).
- Det är svårt att få grepp om vad den här unionen gör. Idag 8/3 hittar man en artikel från ENPI: ”Füle stresses EU commitment to Union for the Mediterranean as key catalyst for projects on the ground”. (ENPI är ännu större, och omfattar de gamla kommunistaterna i öster också.)
- Men det kostar pengar, förstås. För 2011-2013 får har unionen fått '€5.7 billion’ (miljarder?), men får nu ytterligare '€1 billion’. Dessutom har European Investment Bank ökat övre gränsen med ytterligare '€1 billion’, och EBRD, European Bank for Reconstruction and Development’ höjer sin gräns med ’€2.5 billion’.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.