08 december 2011

Så här ser Kapitulation ut

Leicester, Storbritannien: Ett gäng muslimska kvinnor, som attackerade en förbipasserande i stadens centrum fick bara villkorlig dom eftersom domaren hört att de "inte var vana vid att vara berusade på grund av sin religion."

Gruppen - tre systrar och en kusin - påstås ha skrikit "döda den vita slampan" när de gav sig på offret Rhea Page, medan hon väntade på en taxi tillsammans med sin pojkvän.
Miss Page, 22, lämnades med en kal fläck på huvudet där hennes hår var bortslitet och "svart och blå" över hela kroppen efter att mottagit en uppsjö av sparkar mot huvudet, ryggen, armar och ben medan hon låg orörlig på trottoaren.

Alla muslimska kvinnorna erkände att de åsamkat miss Page kroppsskada, vilket kan ge ett maximistraff på fem års fängelse.
Men domaren Robert Brown gav dem villkorlig dom eftersom muslimska kvinnor inte är vana vid att vara berusade.

Video av händelsen finns längst ner på denna sida.
------
Under samma överskrift måste jag tillägga att Fort Hood massakern har nedgraderats av försvarsdepartementet till " Workplace Violence"....våld på arbetsplatsen.

En arbetare som var lite missnöjd!

3 Kommentarer:

Anonym sa...

Vilken wimp till boyfriend. Han kunde gjort mycket mer för att hjälpa sin girlfriend. Men då hade han förstås hamnat i fängelse med en sådan domare.
//Arne

Berit sa...

Jag tror också att det finns män inte skulle tveka att lappa till en karl men som drar sig för att slå kvinnor

Knute sa...

Obama vill inte att någon förbinder terrorism med islam. Nu väntar vi bara på att han kräver att 11 september 2011 också ska kallas arbetsrelaterat våld.

http://hodja.wordpress.com/2011/12/09/arbejdsrelateret-vold-islamisk-terrorisme/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.