13 december 2011

Varning!

Spydpigens artikel nedan om Dawa, vilket kan sägas vara de regler som gäller för muslimers umgänge med "otrogna", har många intressanta avslöjanden , när man läser lite mellan raderna.
Det finns detaljerade beskrivningar om tex. hur muslimer ska agera för att övertyga människor de träffar att konvertera till islam:

Kompromissa inte, betona skillnaden

"Vi måste klargöra att islam motsätter sig vissa aspekter av det västerländska samhället. De är motsatser och vi måste framhålla att dessa stora skillnader är till hans eller hennes fördel.

Vi muslimer kommer att lyckas om vi presenterar islam (i alla dess skillnader) som den kompletta lösningen på otaliga aktuella problem. Å andra sidan, om vi kompromissar och försöker göra islam mer acceptabelt för icke-muslimer, förlorar vi i det långa loppet. Allah har varnat oss för att ta några verser (ayaat) och förkasta andra."

(Förkasta vissa verser, är exakt vad muslimer gör när de försöker bortförklara vansinnet inom islam! min anm.)

Varning

"Detta betyder inte att vi forcerar nya människor att göra allt som krävs i Islam den första eller till och med den 100:e dagen."

(smyg in obemärkt! min anm. )

Att veta vad man ska säga

"Innan vi kan prata med icke-muslimer om islam, måste vi veta var man ska börja. När man talar med kristna kan vi diskutera två frågor: Bibeln och kristendomen eller Koranen och islam. Om du har goda kunskaper i båda, så ska du nog börja med den tro som person i fråga tillhör. Det är mycket viktigt att du inte pratar om kristendom, om du inte har goda kunskaper om det. Då betraktas du som en lögnare eller i bästa fall en dumbom. Du kan vinna eller förlora förtroende och respekt på just denna punkt. När du har gjort ett uppenbart onödigt misstag, är din trovärdighet krossad. Varför skulle någon tro på dig efter det?

Återigen är kunskap om islam mycket viktigt. Börja prata om de saker som är mindre benägna att orsaka oenighet."

Starta konversation

"Hur kan du starta en konversation med en främling? Först, om du gör dig själv lättillgänglig kommer den andra personen att börja prata. Några av de sätt att göra det är att le och säga, "Hej" eller "gulliga barn!" eller "arbetar du hårt?" Du kommer att bli förvånad över hur effektivt bara leendet kan vara! Börja ett samtal om vad som helst, vädret eller något arbete eller något annat jobbrelaterat. Om personen har barn, fråga hur gamla de är, deras namn, etc.

Många människor är nyfikna på oss, men är för artiga för att fråga. De flesta tror att de kommer att förolämpa eller besvära oss. Därför är det upp till oss att visa att vi gärna vill tala med dem. Bli inte förolämpad om folk stirrar eller frågar dumma saker. Bara förklara sanningen artigt, eller skämta kanske om det, för att få dem att känna sig bättre till mods, så att de kan ställa fler frågor.

Många barn stirrar eller säger något till sina föräldrar om min hijab. Jag ler mot barnet och mamman och säger till barnet: "Du har aldrig sett någon som klätt sig så lustigt som jag tidigare, eller hur?" Detta stoppar förälderns förlägenhet, gör henne lättad och ger ytterligare möjligheter till samtal om så önskas. Det är viktigt för människor att se muslimer som trevliga och nöjda med sig själva och sina religiösa plikter, inte vara på dåligt humör och stränga. De ska se på oss och utveckla en nyfikenhet att vilja veta vad som gör oss glada och nöjda."


I mina öron skriker allt detta av falskhet och inpiskat lurendrejeri!

Mycket mer av dessa obehagliga råd och instruktioner om hur man hjärntvättar de otrogna finns här (DAWA) men ingenstans nämner man att det är deras givna rätt (som de anser sig ha fått från sin gud) och skyldighet att sprida sin religion genom att mörda, förslava, fängsla, förtrycka och våldta de som inte vill konvertera. Det handlar inte om vad jag, eller någon annan tror att Gud vill. Det handlar om grundläggande anständiga mänskliga rättigheter, som muslimer förbryter sig mot under sken av sin religion. Jag bryr mig inte om vad de TROR på. Det är deras HANDLINGAR som förskräcker, stöter bort mig och äcklar mig. Jag vill ha friheten att leva det liv jag väljer och jag önskar detsamma för varje människa på denna planet. Islam är inte förenligt med det sättet att tänka. Det är en religion av förtryck och dominans, inte frihet.

2 Kommentarer:

gäster sa...

Irakier mördar sin norska fru efter tagit ut 1 miljon dollar i livförsäkring på henne.

http://twoinvandrare.blogspot.com/2011/12/irakier-mordar-sin-norska-fru-efter.html

gäster sa...

En lista med 5 förståelser som har uppstått oftast i mötena mellan mitt sinne och en Koran-vers:

1. Det här är fuckin’ tråkigt

2. Det är ta mig fan eländigt skrivit det här

3.Det finns ingen moral i texten här

4. Det finns inte ens någon poäng i den här fimp-texten

5. Nå där kom det så en moral, och den var allvarligt sjuk i huvet

http://bohemianrhapsody.dk/2009/09/27/koranen-er-mulig-at-forsta/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.