18 december 2011

Vilken arrogant typ!

Halva Amerika föll för en "halvfrikansk" våt dröm om "Hopp" och "Förändring", där hoppet om att skapa en plats i historieböckerna nu har uppnåtts. Förändring är att de flesta människor kommer att leva resten av sina liv intecknade långt över sin förmåga att betala.

Mannen-som-skulle-vara-ledaren-för -den-fria -världen tror allt som den dreglande pressen säger om honom.
Narcissism trotsar verkligheten lika mycket som okunskap inte befattar sig med historiens lärdomar och arrogans bryr sig inte om fakta och sanning.
Obama kallar sig själv för arrangör, en som förenar, en som helar och har gåvan och visionen som krävs för att leda nationen ur kaos och orättvisa, genom att rikedom fördelas enligt den utopi där regeringen bestämmer allas behov och därför kan ta från de rika och omfördela tillgångar.

Han rationaliserar sitt språk, precis som alla sluga despoter. Han använder smarta fraser och konstruerade liknelser och övergeneraliserar fördömanden från sina motståndare för att skyla över gallimatias och propaganda och passera dem som sanning och visdom.
Han har fortfarande stöd för sina ologiska och tvetydiga påståenden från främst tre grupper:

#1. De som är dedikerade till honom enbart av etnisk lojalitet.
#2. De som tycker att det är "coolt" att kämpa för en halv-svart man för att minska sin vita skuld.
#3. De som inte vet bättre därför att de antingen är okunniga eller har tappat minnet eller är för slöa för att sätta sig in i vad som händer.

Efter att ha läst hans bok, "Dreams from my father", kan man undra hur mycket av hans agerande som förklaras av ett intensivt behov att övervinna det som var en oplanerad födsel av en ung mamma i ett olyckligt förhållande med en obehaglig främling som övergav både henne och deras son; en olycklig barndom i ett främmande land med främmande seder, traditioner, och religion; en otillfredsställande tonårstid i ett annat konstigt, mångkulturellt samhälle utan etniska grupper att känna släktskap med; en icke-dokumenterad utbildning baserad på teori och filosofi utan riktiga program och praxis; en underlig samhörighet med en amerika-hatande predikant och inhemska terrorister som fördömer den nationen han tror att han är lämpad att styra.

Barack Hussein Obamas flummiga plan för Amerika har skapat ett hotande, olycksbådande mörkt moln över nationen. Han har trampat på traditioner, förkastat vanor, förargat allierade, uppmanat till klasskamp och rasism, hånat säkerhet, struntat i förhandling och ägnat sig åt kompromisser i den tron att om någon har idéer som inte överensstämmer med hans egna har de automatiskt fel.

8 Kommentarer:

Anonym sa...

Det är skrämmande att se en del folk kommer att rösta på Obama nästa år.
Senast idag såg jag en bil med Obama 2012 sticker på kofångaren.
//Arne

Rene sa...

I Toxic Foreldre beskriver Dr. Susan Forward the “Golden Child” som kompenserer for følelser av utilstrekkelighet ved å søke eksterne priser og utmerkelser enn hans egen indre trygghet.
Golden Barn er ofte funnet i alkoholiserte familier.
Det tar litt av, og narsissisme vekkes opp om morgenen og tenker: “Hei, jeg burde være leder av den frie verden”.Obamas grandiosity er slående.
http://veggavisen.wordpress.com/2010/03/28/hvem-er-barry-soretoro/

Arlav sa...

Är det verkligen klarlagt att Obama är USA-född?
Hawaii?
Cirkulerar ett Birth Certificate på nätet som är... datorutskrivet?? Från 1961???

Berit sa...

Sök på ordet "födelsebevis" så hittar du flera ställen där vi skrivit om denna hopplösa fråga.
Vi kommer aldrig att få veta, är min uppfattning.

Anonym sa...

Arlav
Var han är född är väl ingen som vet. Vad vi vet är att det födelsebevis som han publicerade på Vita Husets hemsida för något år sedan är ett falsifikat, gjort på datorn i 7-8 olika lager (ungefär som overhead) och de kan förskjutas hur som helst så att alla namnteckningar kan hamna på rätt linje. På ett blad står det en namnteckning, på ett annat en annan osv. Du hittar allt detta på Internet.
/SB

Anonym sa...

Berit: Du måste vara den dummaste människan i hela världen...

Anonym sa...

I OBAMA land - the greatest nation on earth finns det nu en miljon sex hundra tusen hemlösa barn.
Så går det när pengarna går till Pentagon
/// SS

Berit sa...

Var försiktig med siffrorna! Tonåringar som lever hemma (16 och uppåt) men som kräver att "socialen" ordnar egen bostad åt dem kallas "hemlösa" . Likaså gravida tonåringar och tonårsmammor som bor hos familjemedlemmar (mor-far-föräldrar) men söker egen bostad.
I viss statistik kallas också barn i tillfälliga fosterfamiljer för hemlösa. Siffrorna bollas med för att anpassas till de organisationer som söker anslag.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.