11 januari 2012

Att bygga moské: en erfarenhet som bör spridas till byggfirmor i Skandinavien!

Myndigheterna genomtrumfade moskébyggeriet. Betalar de också bedrägeriet?

Byggfirman Nuha i Düsseldorf har stämt den turk-islamiska föreningen Ditib på 2 miljoner euro i obetalda hantverkarlöner vid bygget av moskén i Ehrenfeld, Köln.

Föreningen åberopar byggfel, förhalar betalningen, vill sänka priset. Och slutligen står man i domstolen. Byggfirman ger efter eftersom de fruktar att processen blir långvarig, för Muhammed har allvärldens tid, och i stället för två miljoner får man bara en och har arbetat förgäves i månader. Så går det när man sluter avtal med österländska basarer.

Vid nästa moskébyggeri står en ny dumskalle beredd att göra affär! Allt som allt gick bedrägererierna vid bygget upp till 10,7 miljoner euro.

4 Kommentarer:

Ann-Marie sa...

Det kallas för jizya.... (den skatt som åligger icke-muslimska personer i muslimsk-kontrollerade områden)

gäster sa...

Begravningståg i arabisk stil, staden har verkligen förändrats

Ett par hundra människor deltog i en begravningsprocession genom Malmö med en ihjälskjuten 15-årings kista. Polisen stängde av flera gator för att processionen skulle kunna ta sig fram.

I fredags samlade socialdemokraterna runt 6 000 personer på Gustav Adolfs torg för en manifestation mot den senaste tidens våld i Mallahmö.

Hur kan man sjunka så djupt att man ställer till med en manifestation mot det våld som man själv aktivt varit med att införa?

http://varstundisverige.blogspot.com/2012/01/politiska-hyckleriet-nar-nya-oanade.html

Anonym sa...

Nästa ufsallah(f d Uppsala).Sverige är ett förlorat land och det p g a att den vanliga svensken är varken patriot eller nationalist . Tragiskt att se hur en framgångsrik nation raderas ut steg för steg.Arabiseringen och islamiseringen av landet går fortare än man nar och Uppsala kommer att att vara nästa Mallahmö!

Kawan_saya sa...

Jag känner betalningsproblemen, jag minns att Malmö-moskén, som ligger sidan om min dopkyrka, hade samma problem.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.