26 januari 2012

"Australien ger medborgarskap om du har en bra story"

Högkonjunktur för människosmugglare. Pi-news rapporterar:

Afghaner köper nu massor av "dokument" som ska bevisa att de är hotade till livet av talibaner, eftersom de arbetar för den afghanska regeringen eller för USA:s väpnade styrkor. Papper som enligt brittiska Guardian kan köpas för ett par hundra euro. Afghanerna hoppas att utan byråkratiskt krångel snabbt bli erkända som asylsökande i Europa och Australien med dessa papper.4 Kommentarer:

Spjutflickan sa...

Trots att de flyr från talibaner medbringar säkert många av de asylsökande i bagaget Världens Farligaste Bok:

Attentatsmännen den 11:e september har i alla detaljer åberopat verserna i denna bok. Sedan dess har det tillkommit 18.300 dödliga islamiskt motiverade attacker. Aggression i islams namn kostade på 1400-talet ca. 270 miljoner människors liv, enligt beräkningar från Shoebat-institutet.

Bröder åberopar dessa verser när de mördar sina systrar som lever "oislamiskt". Fäder när de tvångsbortgifter sina döttrar. I många europeiska städer växer ett främmande motstånd upp mot vårt samhälle. Även de hittar i denna bok en anledning till den motvilja som de möter i västerländska samhällen.

Källa: Politically Incorrect 25.1.2012.

Errbe sa...

En bekant har en dotter som bor i Sarajevo, gift med en muslim av den civiliserade sorten. Hon är väl förtrogen med livet i staden bland infödda muslimer.

Hon berättar att alla i den stan är väl medvetna om kaoset i den svenska invandringspolitiken och slappheten i bevakningen av lagars och reglers efterlevnad i Sverige. I Bosnien bor många som stolta visar upp sina stora villor och vräkiga bilar och skryter om deras smarta bedrägeri mot svenska skattebetalare, som lurats att betala extravaganserna.

Egentligen är det ju inte muslimerna som bedrar skattebetalarna värst, utan de svenska politikerna som låter slappheten fortsätta.

Vanvettet är så medvetet att det inte finns några ursäkter för det. Dåvarande Invandrarverket fick finansdepartementets uppdrag att särskilt studera invandrares möjligheter till fusk och bedrägeri, samt hur detta utnyttjades. Ett projekt "Argus" genomfördes under ett par år och fick tre medarbetare. En rapport avgavs 2000-12-31 omfattande 53 sidor. Den är alltså offentlig handling och kunde studeras på verkets hemsida, men där är den nu nedtagen.

Projektgruppen var initiativrik och nådde stora resultat genom att tipsa olika myndigheter om glappen mellan deras revir. Polis, tull, skatteverk, arbetsförmedling och socialkontor hade inga rutiner för samarbete.

Argus listade många brottskategorier, ex.vis dubbla identiteter, socialbidrag från dussinet kommuner, utbetalning av pensioner till döda på adresser i utlandet, med mycket mera. Begreppet "papperslösa" fanns inte då, men "gömda" fanns som arbetade svart.

Projektet medförde alltså effektiviseringar inom många olika myndigheter.

Barbro Holmberg var generaldirektör för verket innan hon tillträdde som migrationsminister 2003. Då utövade hon rent ministerstyre genom att kräva att verkets besparingar skulle göras med nedläggning av projekt Argus. Stockholms Landshövding, dess polischef och chef för tullmyndigheten (om jag minns rätt) skrev att projektet var så värdefullt att det borde få fortsätta.

Men det lades ner. Den mycket kompetente ledaren sändes ut till rutinuppdrag på Arlanda . . .

Den socialdemokratiska regeringen band medvetet för sina ögon, rädda för att "folket" skulle få så farlig information att de kunde bli rasister.

Anonym sa...

Svenska myndigheter kommer att gå på stöten
/// SS

Knute sa...

Hjärtskärande inavel

Pakistanierna har varit i Storbritannien sedan 1950-talet. 55 procent gifter sig med syskonbarn. I Bradford är andelen 75 procent. Cirka 700 brittisk-pakistanska barn föds årligen med "allvarliga skador", vilket är en betydande belastning på sjukvården, och problemen växer.

http://www.rights.no/publisher/publisher.asp?id=35&tekstid=5411

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.