21 januari 2012

Den verkliga orsaken !?

Svenska medborgare ägnar sig åt terrorverksamhet mot resten av världen. "Svenskar" kallas de i tidningarna. Tydligen är det för lätt att få svenskt medborgarskap, något som socialdemokraternas ledare Håkan Juholt vågade antyda. Var detta den verkliga orsaken till att media satte igång sin kampanj mot honom?

I Malmö går borgmästare Reepalu (S) balansgång mellan folkvett och röstfiske. Han vill ha de muslimska invandrarnas röster men riskerar då att bli av med de svenska arbetarnas röster. Därför kom han med ett motdrag: "Eftersom Malmö har blivit skitkonstigt på grund av att svenskt medborgarskap delas ut till kreti och pleti utan något större kontroll, så borde de med samma logik kunna bli av med det lika lätt."

Riktigt så rättframt uttryckte sig han sig inte, även om det var andemeningen. Naturligtvis blev det inte godkänt av hans partikamrater i TV och tidningar i Stockholm. Samma dag planterade Aftonbladet nyheten om sosseledaren Jugholts hyresfusk i syfte att beskydda den heliga invandringen. Kamrat Jugholt var nämligen med på noterna om att det skulle vara möjligt att återkalla medborgarskap. Nu fick han be om ursäkt för det med.

Genom att samarbeta med Sverigedemokraterna skulle Jugholt haft chansen att vända skutan och rädda Sverige. Om han nu hade varit en ärlig man...

Det är hög tid att ladda medborgarskapet med tydliga värden! Jämställdhet mellan könen är den springande punkten. Stora invandrargrupper vill ha ett samhälle med könsapartheid. "Få av oss muslimer önskar integrering" (länk).

Att det blivit så här beror främst makthungriga sossar (de andra är inte heller oskyldiga). Medborgarskap ger som bekant rösträtt. Men när de delas ut i mängder hotas landets ekonomiska välstånd, särskilt som de flesta av de nya medborgarna är fattiga och outbildade. Det är inte ett uttryck för egoism att säga detta. Ekonomisk ruin hjälper inte någon.

8 Kommentarer:

Demokratbloggen sa...

Det kan faktiskt vara där som skon klämmer. Aldrig har man annars fått se hur en sosseledare fått löpa gatlopp. Sahlin var ju mycket, mycket värre, men henne tog de till sig utan något mediadrev. Facket knorrade lite grann, men annars slöt de upp bakom henne.

Juholt svamlar ibland, men har annars en retorik som bukar gå hem i sosseledan. Så att de ger sig på honom så här hårt måste vara att han kanske är lite invandringskritisk.

Crane sa...

Klart som korvspad! Naturligtvis ligger det till på det viset. Tänker man efter så har nog Juholt aldrig sagt ett ont ord om SD? Skulle inte förvåna mig om Juholt och Reepalu snackat ihop sig om skärpt krav om medborgarskap men AB satte ner foten direkt! Trots allt stämmer det nog att massinvandringen i slutänden kokar ner till väljarimport. Muslimer finns det gott om men den hederlige svenske arbetaren blir snart k-märkt.

Crane sa...

Inser att mitt resonemang om väljarimport haltar något eftersom muslimerna till minst 90% röstar med vänsterblocket. Men skulle alliansen blockera svängdörrarna så förlorar de naturligtvis de få muslimska röster de redan har och kan glömma resten.

Errbe sa...

Det har börjat röra på sig. Regeringen utreder medborgarskapet:

http://www.regeringen.se/sb/d/15561/a/184127

Den solitt borgerliga Medborgarrättsrörelsen MRR med förre ordföranden för Junilistan, Nils Lundgren, i styrelsen har en artikel om det på sista sidan i sin tidskrift:

http://www.mrr.se/mrr_doc/2011MR3.pdf

Sverige har nog de allra slappaste kraven på medborgarskap. Den som gifter sig med en svensk behöver bara vänta i två år. Fyra år gäller för andra och då är brottslighet en risk för fördröjning, inget hinder.

Artikeln föreslår tre steg: Tre år med temporärt uppehållstillstånd, TUT, fyra år med permanent uppehållstillstånd, PUT, samt kunskaper i svenska, egen försörjning och visad laglydighet innan medborgarskap utdelas. Således minst sju år, vilket jag tycker är rimligt och vad som gäller i många andra länder.

Anonym sa...

Kungen har helt klart noterat att det åter smäller nere i Skåne.
Konungen reste sålunda själv ner för att se plundrandet och härjandet. Oroad noterade han att Danskarna byggt en bro och etablerat fotfäste i södra Sverige. (Förra gången gick ju Dansk j-vlarna igenom isen minns vår regent och småmyser). Patrasket som för ett j-a liv i Malmö torde vara Dansk förtrupp som ska destabilisera regionen inför ett Danskt övertagande. Malmöborna påbörjade "brända jordens taktik" och satte sålunda fyr på allt av värde samt skickade skyndsamt bud och desperata vädjanden till hufvudstaden om att sända efter Konungen och hans knektar för att bistå med att återigen sparka Dansken över sundet. Konungen tvekar dock och säljer Skåne till Danmark som slutligen löser Christiania problematiken och flyttar hela staden, pundare och hachfabriker, till Sverige, mer precist där Malmö förut låg.

Unknown sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Knute sa...

Diskutera sakfrågan i stället för att psykologisera om dem som skriver här.

Knute sa...

Två drömkandidater som har lyfts fram i Socialdemokraternas jakt på ny partiledare

"Jan Eliasson har som arkitekt bakom FN:s råd för mänskliga rättigheter skapat en plattform för diktaturer att föra fram sina intressen. I snart sex års tid har hans råd använts systematiskt för att motarbeta och underminera mänskliga rättigheter.

Margot Wallström har hittills framför allt gjort sig känd som en särdeles tondöv eurokrat som varit beredd att till varje pris tvinga på folken i medlemsländerna en konstitution de inte vill ha. Säg hennes namn ute i Europa, och många kommer i första hand minnas den gång hon skulle hålla tal i koncentrationslägret Theresienstadt och var beredd att dra en parallell från dagens kritik av överstatlighet i EU till Förintelsen. I Theresienstadt!

På Youtube finns flera klipp där Margot Wallström vädrar sin syn på demokrati. ”Glöm inte att Europas ledare har investerat mycket politiskt kapital i detta”, säger hon som svar på varför processen med Lissabonfördraget ska drivas vidare trots att det irländska folket (det enda som tillfrågats) röstat nej. ”Låt oss överlåta åt ledarna att diskutera vad man ska göra i en situation som denna”, säger hon med en uppriktighet som får intervjuaren i irländsk tv att tappa hakan."

http://www.svd.se/opinion/ledarsidan/skona-drommar-om-svensken-i-utlandet_6805527.svd

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.