04 januari 2012

Europa är en godisbutik med fritt val på alla hyllor för terrorister

... säger Dansk Folkeparti i ett pressmeddelande. "Det är oansvarigt att man inte samkör de danska registren med Interpol, som bland annat har tillgång till en lista på 15 miljoner stulna pass och resehandlingar. Britterna är de enda i Europa, som enligt Interpol har ordentlig passkontroll."

Men så länge Obama och övriga västledare inte medger det faktum att den islamiska ideologin är i krig med oss är det omöjligt att få bukt med terrorismen. Passkontrollen är nödvändig men har inte förhindrat att britterna fått näsan gnuggad i mångfald. För övrigt är ordet mångkultur missvisande eftersom islam är en krigsförklaring mot andra kulturer.

red-dot

=

Actual Attack

yellow-dot =

Attempted Attack

purple-dot =

Suspicious vessel

Precis som muhammedanerna ända till våra dagar har varit de största slavhandlarna och slavpiskarna i mänsklighetens historia, har de också varit de största sjörövarna. Kartan här visar de genomförda och försökta sjöröverierna under år 2011, och som man ser, nästan alla är vid islamiska kuster.
Så här kan man också hantera pirater

2 Kommentarer:

Knute sa...

Winston Churchill för 113 år sedan:

How dreadful are the curses which Mohammedanism lays on its votaries!……..No stronger retrograde force exists in the world. Far from being moribund, Mohammedanism is a militant and proselytizing faith. It has already spread throughout Central Africa, raising fearless warriors at every step; and were it not that Christianity is sheltered in the strong arms of science, the science against which it had vainly struggled, the civilisation of modern Europe might fall, as fell the civilisation of ancient Rome.

http://snaphanen.dk/2012/01/05/douglas-murray-britain-has-gone-too-far/

Knute sa...

Krisen kan drabba alla, även en saudiarab. Men så sätter man bara sin son till salu: 20 milj. $

Tydligen tillåtet i det där landet.

http://www.emirates247.com/offbeat/crazy-world/dad-puts-son-up-for-sale-on-facebook-for-20m-2012-01-03-1.435570

http://hodja.wordpress.com/2012/01/05/problemer-med-okonomien-saelg-din-son/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.