27 januari 2012

Framväxten av en Nation av Fångar

Ett av de mest eftertraktade föremål som smugglas in i olika fånganläggningar i landet är mobiltelefoner och det av förståeliga skäl. Möjligheten att bedriva och samordna kriminell verksamhet är en av anledningarna till att dessa kommunikationsapparater är förbjudna i häkten, fängelser, statliga skolor och också nyligen vid en incident i ett TSA-bås på flygplatsen i Nashville. Vid 1:30 in i videon lär vi oss hur Transportation Security Administration ser på användningen av mobilen.

Vi amerikaner har vant oss vid att vara övervakade, inspelade på video och fotograferade av våra härskare vid praktiskt taget alla offentliga och många privata sammanhang. Sådana rutinmässiga metoder bör dock inte leda oss vanliga medborgare till att dra slutsatsen, att vi har rätt att bedriva övervakning av Leviatans agenter, när de är engagerade i att "se till att vi är säkra".

En sådan händelse resulterade i att en elev i årskurs 9 blev avstängd från skolan.
Han publicerade ett foto av en lärarvikarie som sov i klassrummet och en representant för skolan indoktrinerings-anläggningen förklarade ... "eleven blev avstängd eftersom de inte är tillåtet att använda mobiltelefoner på skolan". Man ger ingen förklaring till hur mobilen oupptäckt passerade förbi den uppmärksamme vakt, som är anställd för att övervaka metalldetektorn vid ingången till anläggningen.

Det blir allt tydligare att den verkliga anledningen till statliga skolor inte är att utbilda, utan att påverka och vänja befolkningen vid att underdånigt finna sig i den tyranniska regeringens aktiviteter.

Trots att domstolar har fastslagit att vi har rätt att dokumentera inom och utanför "institutioner" är det mycket troligt att man blir anhållen för "förargelseväckande beteende" eller "hindrande av polis" om man försöker filma när dessa hantlangare agerar "för att göra staten oss säkrare".

7 Kommentarer:

Knute sa...

I Uppsala har ett föräldrapar dömts till 180.000 kr i böter för att undervisa barnen i hemmet.

Senast ett västerländskt land förbjöd hemskolning var i Tyskland 1938. Nazisterna ansåg att alla barn skulle gå i statlig skola för att uppfostras enligt deras värdegrund.

Anonym sa...

Ni har ju redan godkänt tyranni genom Guantanamo Bay. Då är det okej att bura in folk i flera år utan rättegång. Om man anser att viss tyranni är okej så borde allt vara det.

Anonym sa...

Norman Mailer sa att han var rädd för att USA skulle bli en fascist stat. Han hade rätt.
/// SS

Anonym sa...

Ja, gör som talibanerna i stället. Ställ upp dom på rad och skjut dom. Är det så du menar?

Lisa//

Anonym sa...

Min kommentar var för Anonym ovan, inte för ///SS

Lisa/

Anonym sa...

Det är väl det USA gör med folk. Iof använder de fjärrstyrda plan till det. Vad är skillnaden Lisa?

Det är ett imponerande felsteg i logik du håller på med. När någon gör mer fel så är man immun mot sina egna fel...

Anonym sa...

Böter går väl an. (Dem kan man sitta av?) Men hur har det gått för lille Dominic Johansson, 7, på Gotland? Hans föräldrar ville slippa svenska skolan, så de tänkte flytta tillbaka till Indien, mammas hemland. Och vid midsommar satt de på planet dit, på Arlanda.
- Då kom polisen och tog dem. Och sedan dess har Dominic varit i fosterhem.
- Pappan försökte en gång ta hem honom; men då hamnade han i fängelse.
- ”Dominic Johansson” ger flera träffar på Google, t.ex.
http://dominicjohansson.blogspot.com/
- Börja inte krig med svenska myndigheter om du inte vet vad du ska göra! Och (kanske) om du inte har ”tunga” anförvanter eller vänner.
/ Steve

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.