30 januari 2012

Get the hell out of the United States of America!"Ta ditt budskap om jämställdhet mellan prestationer, ditt budskap om ekonomiskt beroende, ditt budskap om att förslava entreprenörs-andan hos det amerikanska folket... ta det någon annanstans. Du kan ta det till Europa, du kan ta det till havets botten, du kan ta det till Nordpolen, men försvinn från Förenta Staterna. "

Av förståeliga skäl har inte detta tal fått mycket uppmärksamhet i media.

Det är alltid diskussioner om valdistrikt i USA och hur man ska dra gränserna så att de blir "rättvisande". Det är ett annat ord för hur de ska bli mest fördelaktiga för det parti eller den person som har mest makt att påverka ändringar för tillfället.
Kongressman Allen West representerar distrikt 22, som har många Republicans boende där, men nu har man dragit om gränserna för att se till att distriktet i stället inkluderar mest Democrats, allt för att hindra att West blir omvald.

Det är ingen hemlighet att de etablerade politikerna som kallar sig Republicans, inte tycker om West. De föredrar någon som är mer "moderat" och lik Obama. Den som lett arbetet med omarbetning av gränserna är ingen mindre än en av Mitt Romneys talesmän.

West är farlig, låt oss bli av med honom. De finns många som gärna skulle se honom som presidentkandidat. Loppet är inte kört ännu. Republicans väntar fortfarande på Mr. Right.

6 Kommentarer:

Anonym sa...

Ja, jag hoppas fortfarande på Allen West. Klarsynt, intelligent, vältalig, ärlig och modig.
/SB

Ann-Marie sa...

Allen West och Herman Cain hade kunnat vara en oslagbar kombination.... Man kan väl drömma och hoppas...

Naivtive sa...

ibland blir man "imponerad" av människans förmåga att manipulera, fuska och korruption långt bortom all anständighet.

Anonym sa...

"Republicans väntar fortfarande på Mr. Right."
Känns tröstlöst med alla dessa RINO, så tack Berit för lite optimistiska spekulationer känns trevligt.
apropå det....ni missar väl inte det här..

http://www.americanthinker.com/2012/01/media_blackout_in_obama_georgia_ballot_eligibility_case.html

Så håll tummarna efter den 5 Feb. även om det har försökts såååå många gånger tidigare så ser det onekligen intressant ut den här gången och inte minst den lavin med rättegångar som står och stampar i väntan på ett sådant beslut som det kan bli...
Din granne

Anonym sa...

Till Din granne/

Americanthinker avsnittet var intressant, som alltid. Kan inte låta bli att tipsa om videoclipet från Sunny-TV, som jag fann där. Sunny var verkligen en upplevelse. Här är det:
https://www.youtube.com/user/HouseofSunny?feature=BF
/SB

Knute sa...

USA: Catholic Church Against Obama

http://www.pi-news.org/2012/01/usa-catholic-church-against-obama/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.