23 januari 2012

Kan Jamal våldta Anna och ändå köra taxi?

Den svenska pressen fullgör inte sin skyldighet att informera medborgarna om riskerna med multikulturella taxiresor.

Mrutyuanjai Mishra: "Kan Jamal våldta Anna och ändå köra taxi?"

"I Sverige kan taxichaufförer tydligen våldta en flicka, dömas för det, men sedan ändå fortsätta att köra taxi. Och lägg märke till att det inte är "svart" taxi som föraren har kört. Tvärtom har han kört för Skandinaviens största taxibolag.

Det var endast tack vare att några journalister äntligen har dumpat sin ångest för att nämna utländska namn, som man har fått kännedom om detaljerna i detta fall. Medborgarna i Sverige har nämligen nu fått veta att det är Jamal som våldtog Anna.

Och Anna är inte det enda offer som Jamal har på sitt samvete genom sitt jobb som taxichaufför. Ändå har han lyckats fortsätta köra taxi. Det har varit möjligt i Sverige fram till och med 2011. Frågan är om det nu under 2012 kommer att ändras?

Det verkar som det behövs en ny taxilag där förarna förutom sitt körkort också måste presentera en straffattest utan anmärkningar om sexuella övergrepp. Om taxichaufförer begår sexuella övergrepp, borde de automatiskt berövas möjligheten att köra taxi. Det är nästan självklart att det ska vara så, men faktum är att så har det hittills inte varit i Sverige.

Det internationella samfundet bör sätta press på Sverige för att få landet att skydda kvinnors rättigheter. För närvarande ges invandrare möjlighet att fortsätta sin kriminella karriär och ändå behålla sina arbeten. Det är helt groteskt. Vad tycker ni?"
Min kommentar:

En ung flicka i Sverige tog en taxi hem på kvällen för att vara säker på att komma hem tryggt. Men hon blev överfallen och våldtagen av chauffören. Det är en av de otroligt många grymheter som PK-tidningarna inte vill nämna, eftersom det bidrar till rädsla hos befolkningen och växande hat mot invandrare från främmande underlägsna kulturer. Bloggar-världen omtalar dem inte heller därför att misshandlingarna är så vanliga och triviella att ingen tar någon notis.

Men TV-programmet "Granskning" undersökte taxi-miljön och visade att chaufförer som blivit av med
taxilegitimationen på grund av överfall på passagerare, fortfarande körde! Det förebrådde man naturligtvis arbetsgivaren: han undersöker inte sina chaufförer ordentligt och kontinuerligt, eller kräver ett fläckfritt brottsregister.

Men varför meddelar inte rättsväsendet chaufförernas brott till arbetsgivaren? Det gör de inte av hänsyn till .... chaufförerna!!!! Alltså som vanligt av hänsyn till de kriminella, men inte till offren, taxikunderna.

Staten Sverige har - utan befolkningens samtycke - öppnat landets gränser för miljontals främmande människor av alla slag utan att kontrollera vem de släpper in, och utan att bry sig om vad resultatet skulle bli. Staten är inte ett dugg bättre än det taxibolag som den riktar sina anklagelser mot.

Att en ung flicka stiger in i en taxi på natten utan minsta förståelse för vad som kan hända, visar att den svenska pressen inte fullgör sin skyldighet att informera sina medborgare om det mångkulturella samhällets "utveckling". Dessa risker med taxiresor är något andra länder har förstått för länge sedan. När man beställer en taxi bör man be om en "inrikes" chaufför eller att välja bort en främling på taxistationen utanför järnvägsstationen.

7 Kommentarer:

Thomas! sa...

Sedan årtionden så åker jag inte taxi i några svenska storstäder.
Om jag, någon gång, tvingas till att ta taxi så ber jag alltid om en svensk chaufför eller går ut med taxiraden av bilar tills jag hittar en svensk chaufför.
Varför? Jo, dessa "importerade människor" kan inte svenska, kan inte räkna och hittar inte adressen!

Bosse sa...

Under sjuttiotalet hade Sverige två riksbekanta återfallsförbrytare; Clark Olofsson och Lars-Inge Svartenbrandt (ja, de fortsatte ju sin karriär även under de kommande decennierna).

Jag kommer fortfarande ihåg hur det daltades med dessa män från journalister; hur fruktansvärt synd det var om dessa två eftersom de var så intelligenta.

Anonym sa...

En sann historia från Stockholm - en affärsman sätter sig i en taxi på Centralstationen och ber
den mörkhyade chauffören att köra honom till
Birger Jarlsgatan ..... då får han svaret var ligger den !!!!??!!!
/// SS

Barbro Lindbeck sa...

@Tomas. Ja du kan gå runt och välja en svensk chaufför, men vi som är beroende av färdtjänst får stå ut med tanken på att vi kan bli våldtagna, misshandlade och ev rånade.Som du kanske läst och hört så har en del rörelsehindrade blivit våldtagna. Tänk dig en som är synskadad. Känner en kvinna som inte vågat beställa till eller åka till sitt hem. Beställer till ett kvarter från sin bostad.Barbro

Anonym sa...

jag är Taxichufför i kurir gbg....ni behöver
inte dömma alla taxichufför som våltäcksman
vi har haft max två fall men vi har 4000 chuförar.
jag ofta blev erbjuden på sex i ställt för att
betala pengar. men det klart jagtackar nej.
för att den som erbjuder sex vill ha 200 000:-
skadestånd plus LEDIG från jobbet.

Berit sa...

Det är nog ingen som dömer taxichaufförer i allmänhet. Vad som ifrågasätts är väl lämpligheten av att gå tillbaka till den typen av arbete igen. Skulle en högstadielärare som våldför sig på en elev få undervisa igen efter avtjänat straff?

mekki sa...

hej ja är taxichuffer ni behover inte doma alla förare många svenska tjejer som erbjuder själva och sen dom går till polisen dom anlåga för pengar skol så många tjejer er bjud sex men jag tackar nej många tjejer som har komm till mig så kan vi ta deta på natura snella snella jag är kåt du er sexi man men jag tackar nej darfför jag domer svnskar polisen som dom fatar inget ting dom vill ha jobb mvh mekki

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.