01 januari 2012

Lättläst bok "Bikini eller Burka"‏

Våra kvinnosaksföreningar har uppenbarligen inte riktigt fattat kvinnoförtrycket i islamiska länder och struntar i det, fastän den dagen kan komma när problemet kan bli kusligt aktuellt även för västerländska kvinnor. Boken "Bikini eller Burka" av Åse Clausen Bjerg ska få oss att tänka på vad vår civilisation står inför, och vad vi ska göra.

"Bikini eller Burka" är en liten lättläst bok om kvinnors situation här och där, kvinnor hos oss och hos dem, i Norden och under islam. Det riktar sig till de många kvinnor i Europa som har lämnats i sticket utan tillräcklig information från våra politiskt korrekta massmedier och som kanske inte ens har muhammedaner så nära inpå att de själva kan bedöma dem och deras handlingar.

Det har skrivits ett otal upplysande böcker och artiklar om islam, tjocka böcker med fotnoter och bevis. De läses mestadels av de belästa som inte ska masa sig iväg om morgonen med barnen till dagis och kommer trötta hem. Dessa böcker har en viktig funktion: deras läsare ska förmedla böckernas kunskaper vidare ut i befolkningen, göra ämnet mer tillgängligt, så att säga aptitligt. Akademiker har nämligen ofta svårt att nå en bredare befolkning. De har liksom förlorat sin ursprungliga jordförbindelse och förmår inte uttrycka sig på ett fängslande sätt.

Mycket har sagts och skrivits om islams största och till synes olösliga problem: kvinnorna! Hälften av den muslimska befolkningen är så gott som rättslös sett med våra ögon, och kvar på ett maktlöst kulturstadium så att män ensamma bestämmer allt i samhället med hänvisning till en påstådd "gudagiven" lag (sharia) som gynnar män. Därför är den islamiska kvinnosynen - med den tilltagande islamiseringen av Europa - ett allvarligt hot mot alla kvinnor.

3 Kommentarer:

Ann-Marie sa...

Tja, för min egen del är valet lätt! Bikini! Även om jag är lite till åren kommen och borde låta bli. Men om jag måste välja, bikini oh yes! Det där förb@nn@de burkaländet kan dom ta och stoppa upp någonstans där solen inte skiner! Jag vill inte se eländet, jag vill inte höra om eländet... kort sagt... musslor; behåll det i era egna länder! Sk!ten hör inte hemma i väst, har aldrig gjort det och kommer ALDRIG att göra det! Punkt slut!

Anonym sa...

Vadå våra kvinnosaksföreningar har inte fattat...

Våra kvinnosaksföreningar har skrikigt sig hesa om det här sen massinvandringen började på sent -70tal men alltid bara tystats ner eller blivit anklagade för att vara rasister. Alla politiker har varit så rädda för att bli kallade rasister så de har offrat de drabbade kvinnorna.

Bara för att dessa kvinnoorganissationer inte har fått komma ut i media betyder inte att de varit tysta.

Däremot så är INTE en bikini samma sak som att en kvinnna är frigjord Skulle vi alla tvingas gå i bikini skulle vi kvinnor fortfarande vara förtryckta fast på ett annat sätt.

gäster sa...

Multikulturalisme hævdes med stor kraft at være en europæisk værdi. Den går ud på, at alle kulturer er beundringsværdige; at enhver immigrant, der ankommer til et europæisk land, har ret til at bevare sine beundringsværdige traditioner. Og hvis man ikke kan forstå, at det er en lykke for en arabisk kvinde, at hendes bror har ret til at slå hende ihjel for hor, eller at det er en lykke for en seksårig somalisk pige at få skamlæberne skåret af med en køkkenkniv på spisebordet uden anæstesi – så er vedkommende en idiot, reaktionær eller fascist.

http://www.document.no/2012/01/en-russisk-opsang-til-europa/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.