07 januari 2012

Kampen om det levande norska urberget - kärnfamiljen

Bloggen har fått mail: Kampen om det levende norske grunnfjellet - Kjernefamilien.

"Detta grundfjäll är snart jämnat med marken om inte fler nu vaknar upp ur dvalan och säger nej till den marxist-kommunistiska statsstyrelsen som har regerat vårt land i generationer.

Barnomsorg och barnavårdsnämnder är ingenting annat än politiska instrument för dessa väletablerade marxist-kommunister här i Norge.
Sätt er in i hur fel det egentligen är och börja att stoppa galenskapen genom aktivt upplysningsarbete om vad som händer rakt framför näsan på oss alla.

Situationen för Europas nationer genom undergrävande och splittring av ländernas kärnfamiljer är verkligen kritisk. Men folk förstår det inte eftersom det hålls dolt."
Kära Lars.
Jag är glad att du tar tag i kärnfamiljen, för sett med mina ögon är den grunden för våra kristna-sekulära samhällen, vilket också visas av FN:s mänskliga rättigheter artikel 16, punkt 3:
Familjen är den naturliga och grundläggande enheten i samhället och har rätt till statens beskydd.

Men kommunismen och besläktade ideologier (som till exempel mentalhygienen) har i årtionden drivit sin kamp mot kärnfamiljen - inte i sina egna kommunistiska samhällen, men i väst för att bryta ner våra samhällen.

Det är en ren katastrof för våra länder att befolkningarna har så lite förståelse för vad psykologisk krigföring innebär och dess strategi, även om vi ju själva har upplevt den under namnet "det kalla kriget".
Psykologiska krig arbetar inte med vapen och tanks, men med försåtlig propaganda för att förändra människors psyke och tankar.

5 Kommentarer:

Anonym sa...

Jag kan rekommendera 2 författare som skriver om detta Juri Lina och David Icke.
Kolla även på nätet Henry Makow och Save the males
/// SS

Berit sa...

Lina vet jag inget om, men jag kan tänka mig att han tillhör samma kategori som Icke.

Icke lägger ut konspirationsteorier och fantastiska berättelser som går utanpå även de värsta konspirationer om ockulta samhällen som någonsin existerat. Han har en alternativ syn på världshistorien som "hemlighållits' från majoriteten av den mänskliga rasen. Denna världsbild har många gjort sig lustiga över men Icke är dödligt allvarlig.

Icke böcker är paranoida berg-och dalbanor genom mänsklighetens eviga kamp för att utvecklas från primitiva och våldsamma varelser i "sökandet efter sanningen".
Tyvärr finns det många människor som är förvirrande inom detta område , vilket resulterar i "information overload"
Icke själv genomgick ett "uppvaknande' efter besök hos en "clairvoyant helare" och skapade därefter sin egen verklighet.

Anonym sa...

BERIT
Skillnaden mellan dig och David Icke är att dina böcker säljer inte i miljon upplagor du håller inte föredrag på 5 kontinenter för tusentals åhörare och du har inte miljoner besökare på din blogg varje månad. Berit du lever i den amerikanska coca cola kulturen och ser inget annat än neonljus och dåliga teveprogram.
Det finns en annan verklighet och den skriver Icke om. /// SS

Berit sa...

Jag är glad SS, att du så troget läser vår blog för att balansera "en annan verklighet"
Det kanske finns hopp (eller medicin?) för dig också?

L Vigh sa...

Politicall correctness - where did it come from?

http://www.youtube.com/watch?v=EZG3pabfPRA

Svar: kulturmarxismen

Vad innebär den: se filmen

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.