31 januari 2012

Stenkastad buss i krigszon Malmö

"Jag har uppgifter om att ungdomar kastat sten på bussen och att en ruta gått sönder, men det är inte mycket att gå på så vi har inte skickat någon bil," säger polisen.

"Det ser ut som om bussen har kört genom en krigszon. Det är mer än en framruta som är krossad på bussen," skriver document.no.

För en tid sedan samlade socialdemokraterna runt 6 000 personer för en manifestation mot det våld som de själva varit med att införa i Mallahmö. Man kunde även beskåda en muslimsk maktuppvisning: först män i bilar, sedan kvinnor med barnvagnar och sist unga män i gäng. 2000 demonstranter som lokalpressen "glömde" rapportera om.

Medias självcensur visar varför det nybildade Tryckfrihetssällskapet är så oerhört viktigt. Denna tisdagkväll höll de ett möte i Malmö med 100 deltagare. Samtidigt blev en taxichaufför ihjälskjuten och en polisstation utsatt för bombattentat. Dödsspiralen fortsätter.

"Enligt statistik från 2010 är nu 30% av Malmös invånare utlandsfödda. Ytterligare 10% har två föräldrar som är födda i utlandet och räknas då ha utländsk bakgrund. De i sin tur har egna barn som utgör ca 10%. Dock slutas det föras statistik i det läget." Halvdelen av Malmö är nu icke-europeisk.

5 Kommentarer:

Anonym sa...

Förr i tiden så röstade mer än femtio procent av chaffisarna på såssepartiet - jag undrar hur det är idag /// SS

Knute sa...

Vad har de styrande i Malmö gjort för fel?

– Det finns många som har ett ansvar för hur situationen ser ut. Det vore märkligt om det inte hade något med de styrande i Malmö att göra. Det tror jag ingen annan tror är sanning. Låt oss nu i stället se vad vi kan göra för att lösa detta, säger Reinfeldt.

"Det tror jag ingen annan tror är sanning."

Vad fan menar karln?
Jag begriper inte.

Får mig att tänka på "Javisst, herr minister", där politiker uppmuntrades att uttrycka totalt förvirrade saker, som ren taktik.

http://fyrahundrasjuttiosex.blogspot.com/2012/02/undantagstillstand-nasta.html

Anonym sa...

Samhället borde lära sig att reagera mot brottsligheten innan den får fotfäste. Jag är av åsikten att den som upprepade gånger döms för brott där fängelse finns i straffskalan skall vid upprepad brottslighet, begången inom ramen för preskriptionstiden för de tidigare begågna brotten, dömas som om det nya brottet var grovt och att maxstraff skall utdömas. Detta skulle få som konsekvens att yrkeskriminella skulle sitta inlåsta i större utsträckning. Vi bör även sluta med villkorlig frigivning för återfallsförbrytare.

pirinhagbg sa...

Knute, Reinfeldt är på väg bort från Sverige och bryr sig således inte.
Nästa år kommer han få en EU-post, som tack för att han fick med Sverige i europakten.

Anonym sa...

Pirinhagbg !

Jag tror att du är på helt rätt spår. Reinfeldt bryr sig inte ett dugg om Sverige och svenskarna. Han ger bort vårt land och också våra pengar. Han struntar i hur det går med våra barn, våra skolor, vårt folks trygghet, våra kvinnor. Kort sagt: han tar inte ansvar för någonting. Och därför är hans huvudparoll att "ta ansvar för Sverige". Känns det igen ? Ta fast tjuven, ropade tjuven.
Men tyvärr för Reinfeldt så kommer det inte att gå för Europa som Reinfeldt hoppas och tror. Vi skall då inte glömma hans svek.
/SB

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.