27 januari 2012

Talibaner avrättar pakistanska polismän


Här är en video med speciell hälsning till er som i förra veckan alldeles tappade koncepten och tyckte att det var så fruktansvärt när jag beskrev de amerikanska soldater som kissade på döda talibaner. För er som inte har inlevelseförmåga nog att verkligen fatta att Krig är Helvete!

Varning: Videon som jag länkar till här är oerhört grafisk. (Jag vill inte ha den på bloggen)
Om du väljer att titta på den kommer du att se talibanerna som brutalt genomför slakt av mer än ett dussin bundna pakistanska poliser. Talibanerna fortsätter sedan att pumpa skott i dem som överlevde den första omgången och går fram och tillbaka längs raden av män för att se om någon fortfarande rör sig.

Detta är inget ögonblickets ingivelse, utan rutin. Det är så här talibaner gör med väldigt många av sina fångar. Här är ett exempel till.

10 Kommentarer:

Berit sa...

En varning till. Ni som förra gången inte kunde skriva annat än förolämpningar om mig som person, gör er icke besvär!

Mika Aalto sa...

Talibanerna förtjänar allt ont som eventuellt drabbar dom. Det dom amerikanska soldaterna gjorde var ingenting i jämförelse mot vad talibanerna gör mot sina fångar. Själv skulle jag varit mycket grymmare i min behandling av muslimska krigare än vad dom pissande amerikanska soldaterna var.

Ann-Marie sa...

Var är alla gnällspikar nu?! Här har ni verkligen något att klaga på!

Anonym sa...

Tyvärr så verkar det bara vara hemskt när väst gör något. När religiösa idioter gör saker 15ggr värre så måste vi "förstå" deras sits.
Idiotiskt.
/Danne

Anonym sa...

Danne
"religiösa idioter" ? Försök vara mera precis ! Islams lära föreskriver att man skall göra så med sina fångar. Så de som gör så är inga ideologilösa extremister utan "mainstream"-muslimer, även om inte alla muslimer idag beter sig på samma sätt (ännu). Dock har Mohammed föreskrivit och beordrat detta beteende. Enligt f.d. PLO-terrroristen Walid Shoebat mördade muslimer 270 miljoner människor med "fel" religion när de erövrade den östliga delen av världen för 1400 år sedan. Och - de ateistiska kommunistregeringarna (Sovjet, KIna m. fl.) mördade 232 miljoner människor med "fel" åsikter under c:a femtio år. Detta mördande har således inte i sig med religion att göra, ty så beter sig icke kristna, judar eller buddhister- även om de skulle tillhöra en extrem sekt.
/SB

Berit sa...

Och ändå...vad talibanerna gör är småpotatis jämfört med vad tyskarna och deras sympatisörer ägnade sig åt för lite mer än 60 år sedan i de Baltiska staterna och andra ställen där de sköt och gasade tusentals människor.

Ann-Marie sa...

Berit; småpotatis och småpotatis.... Jag skulle inte ens vilja jämföra vad talibaner och nazister gör/gjorde... Kan man ens jämföra ren ondska?!

Anonym sa...

Berit !
Jag tror inte man skall bara tänka kvantitativt utan det gäller själva inställningen till mänskligt liv - man skall inte döda någon människa för att det är "fel" någonting. Vare sig det gäller "fel" religion, "fel" klass eller "fel" ras. Men det menar du säkert inte heller.
/SB

Berit sa...

Du har rätt SB, det menade jag inte. Vad jag lite klumpigt vill visa var likheten mellan nazisterna och talibanerna och de fruktansvärda grymheter som så väldigt många tyskar och deras anhängare ägnade sig åt, inte bara i Tyskland men också i de baltiska staterna.

Anonym sa...

Berit/
Ja, du har rätt. Två av tyskarnas divisioner (som verkade i de slaviska områden) var just muslimska och sörjde för utrotningen av judar i dessa områden. Det finns rätt mycket om detta på Internet, med mängder av dokument. Och jag tror t.o.m. att du, Knute eller Spjutflickan skrivit om detta tidigare på denna sida.
/SB

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.