24 januari 2012

Två talande bilder

(1) Migrantbilden

'Massinvandringen' är vad som pågår dag för dag och natt för natt sedan ca 1970- talet och har redan skyfflat (så att säga som sina ankare) drygt 20 miljoner muslimer från Mellanöstern, Asien och Afrika in i ett sovande Europa.

Då kan man fråga: Vad är 20 miljoner Muslimer?

Svar: Det är ca 4 ggr det antal egyptier som enligt mitt svenska 30-bands-lexikon från 1895 fanns i Egypten, när Sverige hade drygt 5 miljoner invånare, alltså fler än Egypten inklusive Sinai och Gaza.

Idag är det 82 miljoner i Egypten, 2 miljoner i Gaza - och dessa är tillsammans ca 9 gånger fler än 9,3 miljoner svenskar (av vilka 2.2 miljoner "har invandrarbakgrund" och ca ½ miljon är muslimer.)

Detta tog alltså drygt 100 år. Hur är det om 100 år, när de 20 miljoner nu ökar med europeiska barnbidrag och de låga letalitetssiffrorna för mödra- och barnadödligheten? Potentialen är givetvis långt fler än 200 miljoner.

Lägg bara till deras genomsnittliga tillväxt/reproduktionskvot som är över 2 % per år, alltså en dubbleringstid på ca 35 år, då blir det - helt utan fortsatt invandring och familjesammanföring - ca 3 dubbleringar på 105 år:

20-40-80-160, men denna själva reproduktion är inte alls tillräckligt att förklara den faktiska tillväxten som brukar vara (i Västeuropa) ca 6 %.

Låt oss se på ett danskt exempel:

Ishöj 1970: 145,
Ishöj 2000, faktor 59 på 30 år: 8555.

Detta rymmer följande dubbleringar:

(1) 290
(2) 580
(3) 1160
(4) 2320
(5) 4640
(6) 9280

Där ökade antalet muslimer med nästan 6 % per år, vilket är 3 gånger högre än en ca 2 % reproduktion i hemlandet - alltså är anknytningsinvandringen dubbelt så stort som själva reproduktionen. Men detta tal måste räknas ut för varje enskilt läge, land, folk, religion och tidsperiod.

(2) En rolig isbjörnsbild med två pingviner. Därvid tänker jag så här:

Isbjörnen: danska/svenska folket i djup sömn

Pingvinen med cymbal försöker väcka björnen, hittills förgäves, vill nu verkligen ta i!

Pingvinen i bakgrunden: Kommer till undsättning ifall björnen blir arg (I USA:s National Parks har en handväska av en modig äldre dam räddat hennes man, på vilken grizzlyn redan hade börjat äta. Det är belagt, han överlevde, frun hade träffat björnens omtåliga nästipp med de skarpa kanterna på en handväska med fotoapparat i - han drog till skogs istället för att äta henne med...)

M.K.

4 Kommentarer:

Demokratbloggen sa...

Det är viktigt att invandringskritiker måste börja vänja sig vid att kräva repatriering. Det räcker inte med totalstopp för invndringen. Här är SD för räddhågade, tycker jag.

Knute sa...

Jag håller inte alls med. Att prata om repatriering skrämmer slag på folk. Det skulle räcka så bra att grovt kriminella och avancerade bidragsfuskare blev av med sina medborgarskap och utvisades. Det skulle möjligen vara politiskt möjligt. Och att försöka få stopp på asylbluffen och den okontrollerade anhöriginvandringen, det skulle genast innebära att invandringen närmast avstannade.

Anonym sa...

repatriering behövs inte i praktiken. tajta till bidragen så löser det sig själv

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Jag håller med DB här. Rubbet av mohammedaner måste repatrieras. Annars kommer dom vinna över oss till slut ändå via frögurke-jihad. Därför måste dom ut hela högen. Fortplanta sig som kaniner kan dom göra hemma.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.