03 februari 2012

African Americans för ObamaKan ni tänka er en kandidat, Ron Paul eller Gingrich tex. annonsera att de skapar en koalition av "vita för ______?"
Att en av kandidaterna uppmuntrar väljarna att stödja honom baserat på hans ras?

Man frågar sig hur mycket längre Obama kan distansera sig från Martin Luther Kings dröm om att varje människa skulle bedömas baserad på "dennes karaktär" och inte färgen på hans hud"?

Vänsterpartiet är besatt av ras på ett ohälsosamt, smaklöst och ytterst splittrande sätt.
Lyssna igen på Allan Wests tal, som jag skrivit om tidigare, där han i princip säger att Obama kan dra åt helvete med sin politik. Reaktionerna från Vänstern lät inte vänta på sig och en Democrat, Jim Moran påstod, att Allen West svek sin ras och inte var svart nog och att han inte är solidarisk med sin slavbakgrund.
West liknas vid hyenorna i filmen Lion King och han representerar inte african-american-samhället. Jag trodde Allen West var vald att representera Distrikt 22 i Florida och inte någon speciell ras?
Intervjuarens fråga i denna video har inget med ras att göra, men det är vad kongressledamoten Moran omedelbart styr in det på.Tala om fanatism! Det handlar alltid om RAS när det gäller Vänstern och man är bara en "verklig minoritet", (kvinna, gay osv.) om man faller in i fårskocken. De som vågar tänka på egen hand ska allt akta sig.

Democrat Sheila Jackson Lee anklagar folk för att använda rasistiska koder som tex. uttrycket "Food stamp president" (Matkupongspresident).
Andra raaaasistiska uttryck är:

• Entitlement society (bidragsberättigad)
• Poor work ethic (dålig arbetsmoral)
• Founding Fathers ( samhällets grundare)
• Constitution

Om man anser att folk som röstar i allmänna politiska val ska visa leg, är man naturligtvis också rasist och likaså om man hänvisar till "gammaldags amerikanska värderingar."

Obama har misslyckats i allt han företagit sig och det enda han kan spela ut i sin egen valkampanj är raskortet.

3 Kommentarer:

Peter sa...

Jag har en amerikansk vän som säger att Obama är den förste presidenten som blivit vald på grund av sin hudfärg.

För mig är det rasism, eller snudd på rasism, när över 90 procent av de svarta i USA sa att de röstade på Obama bara för att han är svart. Man behöver ju inte fundera på vad som hade hänt om Billy Bob i Texas hade sagt att han röstade på McCain bara för att han är vit ...

Alla har rättigheter, utom vita, som dessutom är rasister.

Nej, nu var jag lite kategorisk kanske, men faktum är att det pågår en sorts psykologisk krigsföring mot vita människor.

Kulmen nåddes väl med den kvinnliga forskaren i Storbritannien, som ansåg att man skulle ta bort vitt papper eftersom färgen signalerade att vit var norm.

Det värsta är att många vita människor har ett sånt självförakt att de köper skiten.

Nåja, när vita blir minoritet i USA år 2042 (eller när det nu var) så kan de anordna tävlingar av typen "Miss White America".

Berit sa...

Ja, och det är inte bara i USA vi upplever rasism gentemot vita. Alla västerländska stater kommer under några decennier till, att ha vit majoritet men så länge som allt som vita gör anses diskriminerande finns det ingen möjlighet att stoppa muslimsk invandring.
Det bästa "vapen" man har är att anklaga någon för att demonisera islam och då vinner man.
Då går inte att stoppa den muslimska flodvågen om man inte först besegrar PK.
Vi måste komma till rätta med attityden att det bara är icke-vita är som är offer för rasism

Anonym sa...

Berit !

Du har helt rätt när du säger: "..man kan inte stoppa den muslimska flodvågen om man inte först besegrar PK". Tyvärr är den kampfront för att besegra islam och PK väldigt uppsplittrad, framförallt i två stora grupper, ateister och kristna. Ateisterna tycks tro att man bäst besegrar islam genom att först ge sig på "all religion", vilket i praktiken innebär att först och främst kriga mot "den kristna högern i USA", judarnas seder (t.ex. omskärelsen av småpojkar) och Israel. Detta är helt galet. Vi kommer aldrig att få någon styrka i vår motståndskamp om vi inte först känner stolthet för vårt kristna arv, som har skapat allt vårt välstånd, all vår vetenskap, all vår kultur i form av musik och konst. Boken "How Christianity changed the world" ger en liten fingervisning om detta.
Jag har stor förståelse för den ateistiska ståndpunkten i så måtto att det är förnuftigt att inte tro på någonting som man inte upplevt själv, och jag respekterar detta. Men det är också förnuftigt att lyssna på och tro på vad andra människor kan berätta om sina upplevelser. I alla fall behöver man inte förfölja dem (såsom idag görs av PK-iter på svenska och amerikanska universitet och i media). Tänk på detta, ni som avskyr det politiskt korrekta men som ändå är ateister. Lyssna och respektera andras åsikter och tro - detta kan vara avgörande för er egen överlevnad. Själv har jag varit ateist under större delen av mitt liv, och vet ungefär vad detta innebär. Men hundratals historier som de som följer nedan (+ många andra omständigheter, vetenskapliga studier m.m.) har fått mig att ändra ståndpunkt:
http://www.youtube.com/watch?v=JL1oDuvQR08
http://www.youtube.com/watch?v=Rrt0cAqJURk
http://www.youtube.com/watch?v=ybB4gqx5VQI
http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=25dZmSzE4tQ

Tyvärr (tyvärr, tyvärr) tror jag med Robert Spencer att Västerlandet är förlorat om det inte känner stolthet för och vill försvara sitt kristna arv.
/SB

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.