28 februari 2012

Återanvändning?

Vi har nyligen tagit del av de våldsamma protester som den muslimska världen demonstrerade när några koran-böcker bränts. Att fångar skrev hemliga meddelanden i de heliga böckerna verkar inte uppröra någon troende.
Här är en video från Pakistan som visar att koranen är användbar på många sätt. Den passar alldeles utmärkt som toalettpapper och det går tydligen bra när det är heliga bakdelar som torkas. Invånarna i Lahore har ledsnat på att använda händerna. Det måste ju vara anledningen till att hundratals böcker hittas i avloppen?Var är de protesterande gaphalsarna nu?

Två-tre gånger om året dränerar man och rensar upp kloakdikena och under de senaste 10 åren har en man tagit det som sin uppgift att rengöra alla stinkande boksidor.
Reportern säger att detta är "den bok som förde mänskligheten ut ur mörkret och in i islams ljus". Man kan ju också gissa att det är en tyst protest mot det mörker som islam i själva verket innebär.
Mannen som utför detta arbete säger att koranen är tryckt på papper som inte går att återanvända och att han väntar på en lag som ska ändra på det.
Under tiden tycker jag att man hittat ett alldeles lämpligt sätt att bli av med böckerna.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.