05 februari 2012

En fredag i Londonistan

Fredagsbönen var så populär att hundratals dyrkare inte fick plats i moskén utan blockerade centrum av finansdistriktets gator under en timmes tid.

Artikeln i Daily Mail antyder inte att något misstänkt pågår, eller vad predikningarna handlar om, men man kan inte låta bli att fundera över hur lång tid det skulle kunna ta innan någon börjar mässa om jihad....."Död åt Israel...otrogna och alla västerländska horor".
Vi hoppas att det aldrig kommer dithän, men man måste vara ganska naiv och / eller dum om man tror att det inte kan hända.

Jag antar att man bara kan kalla det otur om man råkar köra in på den här gatan en fredagseftermiddag. Det verkar vara tillåtet att blockera gator om man är muslim.. Skulle kristna eller någon annan religion ges samma förmån att göra det? Jag bara undrar.

Och om kristna blockerade en gata i ett muslimskt land för sina böner, tror jag att vi alla vet vad som skulle hända.

7 Kommentarer:

Ann-Marie sa...

Det är ju inte bara i London utan i Paris, Aten, New York osv osv som man sett bilder där dom har ändan i vädret. Om dom kan göra det på gator och torg så kan dom banne mig göra det i sina egna hem och inte ta upp plats och vara i vägen för andra som behöver komma fram och göra sina jobb. Det är ren och skär maktdemonstration; att dom kan göra som dom vill och det är inget vi andra kan göra något åt!
Och så har dom mage att gnälla om rasismfascismnazismafroislamofobi!

Maverick sa...

De moonar oss otrogna, även om de inte gör det med neddragna byxor.

Anonym sa...

"blockerade centrum"

Det måste betecknas som islamisering av det västerländska samhället, som jag ser det åtminstone.
Erik Ullenhag får reda ut detta!

Peter M.

Anonym sa...

Det här är bara början! Det kommer att bara bli bara värre över hela Europa och snart muslimskt, om vi inte vaknar och förbjuder detta ofredande. Det faktiskt stör mig nu, men vad kan jag göra ensam?
Här i England finns det stora kommuner som har infört Sharia lagar för att tillfredställa sina invånare. Det är bara början!

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Man borde flyga över dem med helikopter och spruta gris-fett över dem. Alternativt hund-urin möjligtvis. Men då hade dom väl blivit så kränkta att dom sett det nödvändigt att slå sönder och bränna ner hela stadsdelar. Men även om dom gjort så, så hade staten haft en anledning att ta i med hårdhandskarna och sända in militär för att rensa upp.

Demokratbloggen sa...

Det här är en demonstration. Muhammedanerna är ditskickade, och syftet är att demonstrera sin makt. Ohyran borde förbjudas över hela världen!

Knute sa...

För första gången i brittisk rättshistoria är 47 - ja 47 pedofila gängmedlemmar åtalade

... men medierna skriver nästan ingenting om fallet.

Jag antar att läsaren redan gissat varför .... Det är naturligtvis eftersom alla medlemmar är "asiatiska" muslimer och deras offer oftast var vita flickor mellan 10 och 13 år.

http://hodja.wordpress.com/2012/02/08/hvorfor-er-medierne-tavse/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.