24 februari 2012

FBI, Obama och islamister


Vi drar oss till minnes kemiprofessorn i Iran som dödades i ett bombattentat. Hans hustru Bolouri Kashani säger nu i en intervju, ironiskt kallad Isn't That Nice, att "Mostafas yttersta mål var förintelsen av Israel"

Enligt samma anda. "Isn't That Nice" har det avslöjats att FBI inbjudit olika islamist och arab-grupper, (med samröre med Hamas och Hizballah) till ett hemligt möte den 8 februari, för att bestämma och censurera vad FBI-agenter ska lära sig om islam.
Allt som dessa grupper anser stötande togs bort och resultatet blev att FBI spolade mer än 1000 föredrag och kursplaner om islam från FBI kontor runt om i landet, eftersom de anses "anstötliga".

FBI har inte avslöja vilka kriterier som användes för att fastställa varför materialet var "stötande" men källor inom det brottsbekämpande gardet har sagt att det var dessa radikala grupper som gjorde bedömningarna.. Dessutom har många FBI-agenter bekräftat att från och med nu har FBI:s huvudkontor förbjudit alla underavdelningar att bjuda in någon som är specialist på terrorism, om denne anses som "anti-islam" av Muslim Brotherhood-gruppen.

Holy Moly! Vad är det för fel på regimen? Ska vi alla marschera taktfast enligt sharia-lagen?

Men det räcker inte! Till råga på allt sade Chairman of the US Joint Chiefs of Staff General Martin Dempsey i söndags att:
"Vi är av den uppfattningen att Iran är en rationell aktör på den internationella arenan och att den islamiska republiken inte är ute efter att producera kärnvapen."

Isn't That Nice? Iran rationell! ...och det är helt i linje med vad Obama-administrationen strävar efter i relativ tysthet, eftersom det aldrig når ut till den stor allmänheten genom dagspressen.

I somras startade JudicalWatch en undersökning av ett beslut av Obamas justitiedepartement, att skydda en radikal terrorist från åtal, fast denne var inblandad i finansieringen av terroristgruppen Hamas. Hans namn är Omar Ahmad och han är en av grundarna av Council on American Islamic Relations (CAIR).

Judicial Watch har varit starkt involverad i att exponera de finansiella nätverk som gör terrorismen möjlig och de har kämpat i nästan tio år nu, men motståndet mot deras arbete kommer från håll som man inte borde vänta sig.

Obama-administrationen och presidentens allierade i Kongressen arbetar på vad man kan kalla ett "bredare muslimskt uppsökande arbete".
Förra våren, till exempel planerade U.S. Senate Judiciary Committee i tysthet ett särskilt möte för att bättre skydda muslimska civila rättigheter i Amerika. Observeras ska att muslimer har precis samma rättigheter som alla andra medborgare i det amerikanska samhället, så vad det rörde sig om var speciella rättigheter för en viss grupp. Det organiserades av Illinois senator Dick Durbin - utan tvekan en av de lagstiftare som är mest sympatiska till islamiska krav. Han kallade det ett svar på "anti-muslimsk trångsynthet" och det var den första utfrågning någonsin i Kongressen när det gäller muslimska civila rättigheter.


Det var också Durbin som i Senaten 2004, kallade amerikanska soldater för nazister, och fängelset i Guantanamo Bay för "gulag". Han bad om ursäkt senare, men hans väljare var glada över att han talade nedsättande om amerikanska soldater, eftersom han distrikt har en mycket stor muslimsk befolkning.

6 Kommentarer:

Knute sa...

Varför muslimer jublar över Obama

Ur ett tidigare inlägg av Berit:

"Det som lockar islamister till Obama är inte att de nödvändigtvis ser honom som en hemlig sympatisör, men att de känner att hans vision av världen - och i synnerhet hans syn på Amerika - ungefär motsvarar deras egen.

Obama framställer sig själv som en mycket religiös man och talar entusiastiskt om sin kristna tro. Syftet är två: att avvisa varje misstanke om att han är eller har varit en muslim och att appellera till kärnväljarna.

Obamas andlige rådgivare pastor Wright's hatpredikningar mot USA liknar mer de man hör i en moské i Saudiarabien än de man vanligen hör i en kyrka i det amerikanska bibelbältet. Islamisterna är överens med Wright om att 11/09 var ett välförtjänt straff för allt ont som USA har gjort världen. Man kan anta att också Obamas har sådana åsikter, annars hade han inte haft Wright som förebild och valt att bli medlem i hans kyrka."

http://everykindapeople.blogspot.com/2008/10/varfr-muslimer-jublar-ver-obama.html

Ann-Marie sa...

Det är väl bara att konstatera att all världens politiker är köpta av oljeintressen med tanke på hur dom fjäskar för musslorna....

Knute sa...

Skjuten imam i Strömsund var efterlyst för terrorbrott via Interpol när han fick asyl i Sverige

Uzbekistans president skickade förmodligen en torped till Jämtlandistan. Ingen större skillnad från när Obama skickade torpeder att mörda Osama i Pakistan.
Man kan undra vad det är för människor som Migrationsverket släpper in i Sverige - terroristimamer och torpeder...

Steve sa...

Barack Hussein Obama är son till en muslimsk far (Barack Hussein Obama Sr, en luo från Kenya) och är därigenom själv muslim, enligt traditionell syn. Så tänktes under kalifatet. (Hussein är ett muslimskt namn; en kristen skulle aldrig ha det.)
- Hans styvfar, Lolo Soetoro, var indones och också muslim. Från sex till tio års ålder gick Obama i lokala skolor i Jakarta. Överklass-skolor, men dock.
- ”An American Expat in South East Asia” berättar att Obama aktivt deltog i mengaji, undervisning i att recitera Koranen på arabiska. ”En icke-praktiserande eller s.k. moderat muslimsk familj skulle aldrig låta sina barn delta i mengaji-klasser.” (10 jan 2008, ”Obama and the Inconvenient Truth”.)
- Bloggaren (L H Martin) påpekar att man i Indonesien inte ser Obama som en muslimsk avfälling. Men han reagerar mot att Obama helt förtigit den här delen av sin bakgrund.
- Han har tidigare sagt (Tracking down Obama in Indonesia - part 4, 24/1 2007): "Det verkar som att både Ann Dunham [Obamas mor] och hennes [dåvarande] man Lolo Soetoro Mangunharjo faktiskt var praktiserande muslimer ("devout Muslims") och att de uppfostrade sin son så."
- Ställd inför drottning Elisabeth bugade Obama inte. Inför saudiske kung Abdullah böjde han sig emellertid djupt. (Blogg; klicka på bilden.)

Knute sa...

Anonym, jag förstår din upprördhet över muslimskt uppförande, men vårdat språk tack.

Knute sa...

Kanske dags för Amerika och göra en helomvändning och börja odla vänskapliga kontakter med Iran? Förutsatt att Iran är en rationell aktör förstås.

Ibland måste man samarbeta med fienden för att maktbalansens skull. Nixon gjorde det med Kina med lyckat resultat.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.