23 februari 2012

FN hatar frihet

Ord är makt, redan Gutenberg fick lida för det 1440!

Tillsammans med alla dessa grupper som anstränger sig till det yttersta för att kontrollera oss (UN, US, UK, EU, IMF, ECB, the Federal Reserve, Chinese CP, Ryska regeringen, G20, Bilderberg Group, Trilateral Commission...) går nu Förenta Nationerna återigen i bräschen för att få full kontroll över Internet.

Den 27 februari, inleds en diplomatisk process i Genève som kan resultera i ett nytt fördrag som ger FN fullständiga befogenheter över Internet. Dussintals länder, inklusive Ryssland och Kina, driver detta hårt för att nå sitt mål vid årets slut. Som Rysslands premiärminister Vladimir Putin sade i juni förra året; Hans mål och målet för hans allierade är att upprätta "internationell kontroll över Internet" genom International Telecommunication Union (ITU), ett fördrag under FN: s överinseende.
.... Även en ofullständig lista över förslag, som skulle kunna användas i internationell rätt, kan tas i bruk redan i december vid en konferens i Dubai....

4 Kommentarer:

Ann-Marie sa...

Och när Useless Nations får makten över internet är det slut med bloggandet och kommenterandet för oss alla. Vi kommer bara att få läsa om saker som Storebror bestämt.

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Det kommer säkert gå längre än så. Många av oss kommer nog bli "omskolade" med...

Anonym sa...

Just nu rullar eftertexterna till den värld vi trodde vi kände. Välkommen till den nya världen av iskall metall! Jag skyckar detta inlägg "anonymt".

Ann-Marie sa...

Anonym; ingenting är anonymt på internet! Storebror vet precis vem du är och var du är....

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.