14 februari 2012

För de som saknar både humor och Valentine

Nästa gång du hör det välbekanta pladdret om fredens och kärlekens religion från någon som köpts med saudi-pengar i något "University Center för muslimsk-kristen förståelse", under ledning av någon av vänsterns favorit experter.... håll då i minne: Detta är inte från al-Qaida! Från Malaysias moderata islamiska regering - samma regering som med Interpols hjälp utlämnade en journalist till Saudi Arabien för att ställas inför rätta för att ha förolämpat Mohammed, (förenat med dödsstraff) - kommer denna varning:

En inbjudan "att bli min Valentine" den 14 februari, strider mot islamisk tro och skulle medföra Allahs vrede. Det förkunnades under den officiella fredagsbönen som utarbetats av den federala regeringen.
Department of Islamic Development Malaysia (Jakim) varnar för "Valentin-fällan". Muslimer fick höra att om man ber någon att vara hans eller hennes "Valentine" kan det leda till avgudadyrkan.

I vanlig ordning: "Ta död på allt!"

Även om man för en kort stund lyckas ställa åt sidan, den allestädes närvarande nedvärderingen av kvinnor, förföljelse av homosexuella, den våldsamma jihaden mot både judar och kristna, skulle Islam fortfarande vara ett föraktligt påhitt, trots sina anspråk på att vara "fredens religion".
Ett sätt att hantera det är att håna och förlöjliga, även om de modiga riskerar fatwor från enfaldiga präster och ledare.
Men hur kan man ens förlöjliga en sådan idioti?

Hjärtan och blommor på Alla Hjärtans Dag är en charmig och godartad form av underhållning och uppmärksamhet. Visst, Valentine var ett kristet helgon, men det moderna firandet av dagen är helt sekulärt och erbjuder ett tillfälle att visa kärlek och tillgivenhet.
Ni kanske tycker att jag är en smula okänslig inför islams djupa tro? Tja, ni har nog rätt ... men vet ni vad? Det bryr jag mig inte ett skvatt om!

Så, En God och Glad Alla Hjärtans Dag till alla muslimer på jorden - särskilt alla ni som saknar humor och är fanatiska (ni vet vilka ni är). Hoppas era hjärtan fylls med kärlek och glädje och frid ... istället för att vara upptagna med hat och död och jihad hela tiden.och för de som behöver mer vetenskap

1 Kommentarer:

Ann-Marie sa...

Hoppas att alla utom sura musslor har en härlig Alla Hjärtans dag!

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.