22 februari 2012

Lars Vilks avslöjar sin flyktplan

Femton muhammedanska äggkastare på Karlstads universitet är de senaste i raden av förföljare som den modige förkämpen för yttrandefrihet Lars Vilks råkat ut för. Här är hans flyktväg från terroristerna, med rondell och rondellhund:Det finns många idioter som går lösa med yxor i händerna och bomber i kalsongerna. Men om de lyckas med sitt uppsåt och får 82 oskuldsfulla flickor som belöning i paradiset, har de någon stake kvar att komma med?

Ifrågasätt islam, inte Vilks!

3 Kommentarer:

Anonym sa...

82? Är det inte 72? Nå, strunt samma, jag läste att någon Koranuttolkare hävdade att det är inte fråga om jungfrur, utan om russin (torkade druvor)! Så vissa blir kanske besvikna.

Steve sa...

Yessir. Christoph Luxenberg’s ”Die Syro-Aramaische Lesart des Koran” (€29,90 hos Amazon.de) hävdar att om man läser vissa ord i Koranen som syriska i stället för arabiska, blir det ”vita russin” de muslimska martyrerna får möta i paradiset, inte några ”houris”, jungfrur.
- Västliga akademiker har gett den här boken ett entusiastiskt mottagande. Men i Orienten - ha! Ska man spränga sig själv i luften för några russins skull, kanske?
Ibn Warraq i Guardian 2002, http://islam-watch.org/IbnWarraq/Virgin_Paradise.htm

Anonym sa...

Saken är den att genomsnitts Europeen är såpass hjärntvättad av media och politiker att han/hon oftast inte har en egen åsikt och i de fall han/hon har en åsikt, vågar han/hon inte gå utanför den PK-tillåtna ramen för att uttrycka den.

För något år sedan började min dotter på dagis och jag följde med under invänjningen. Under de dagarna som jag var där, märkte jag att det förekom inte fläsk/griskött. Jag frågade en av personalen om detta. Hon sa att det stämmer att dagiset har helt anpassat madsedeln efter de muslimska barnen. Av 67 barn var endast 15 muslimer och resten icke muslimer.

Nästa dag ville dagischefen tala med mig på sitt rum. Jag hann knappt öppna munnen innan hon på ett mycket otrevligt sätt sa "Du vi talar inte om såna där saker på dagiset". Jag svarade med att jag har för avsikt att gå vidare med detta. Det hela slutade med att jag tog ut mitt barn därifrån. Det tog ytterliggare ett år innan vi fick dagisplats. Där serveras än så länge både fläsk och icke fläsk mat. Men det är väl bara en tidsfråga innan de anpassar maten efter de muslimska barnen även här. De förökar sig som råttor (dessutom på skattebetalarnas bekostnad) och sprider sig som en löpeld.

De flesta politiker i Västvärlden prioriterar sin egen prestige framför sin lojalitet mot sitt land och i sina landsmän. De har både tid och råd att propagera för en fri invandring och samtidigt har stiftat lagar så att medborgarna inte vågar säga vad de tycker - exempelvis om massinvandringen från de muslimska länderna. Det är helt enkelt inte bara fult utan också straffbart att komma med åsikter som politiker inte tycker om. Att försvara sin kultur, sin religion, sitt land och kräva att "nysvenskarna" ska anpassa sig till samhällets villkor är numera inte bara fult, utan faktiskt ibland även straffbart.

Medeleuropeen är inte bara kuvad av politiker, utan den är även väldigt naiv. Den tror inte att den onda kultens anhängare är en utgör en fara för de och landet. Men så trodde också folken i Mellanöstern och Mindre Asien (nuvarande Turkiet). Hur många kristna finns det kvar i Mellanöstern och hur många kristna finns det kvar i EU-kandidatlandet Turkiet? Turkiet är i särklass det enda land i världen som har näst intill helt lyckats att förinta de kristna och kristendomen i Mindre Asien. Det lyckades de med delvis med hjälp av just Väst.

Västvärlden har bombaderat sönder och samman det åtminstone kulturellt kristna landet Serbien och skapat två muslimska länder på dess territorium, nämligen Kosovo och Bosnien - mitt i Europa! De har också dödat Diktatorn Saddam Hossein och därmed förorsakad både massmord och massflykt på kristna.

Dessinnan, blundade Väst för det muslimska Indonesiens brott och förintelse mot de kristna i Öst Timor, där två tredjedelar (2/3) av befolkningen miste sitt liv.

I Egypten, där Hosni Moubarek förlorade makten till islamisterna(med hjälp av Väst) kommer nu det fundamentalistiska Muslimska Brödraskapet att ha full makt i landet. Likadant i Tunisien och i Libyen.

Nu har turen kommit till Syrien. Syrien styrs av Essad-klanen, som är aleviter. Men det sunni-muslimska landet Turkiet och dess absolut fundamentalistiske Premiärminister Recep Tayyib Erdogan har bestämt att sunnimuslimer ska styra landet.I Syrien har de kristna levat förhållandevis ganska ostörda. Men redan nu har de börjat att fly landet. De vet vad som väntar dem när sunniislam styr landet. Turkiet har stort inflytande över "The Organisation Of Islamic Cooperation". Dess ordförande är turken Ekmeleddin Ihsanoglu. (http://www.oic-oci.org/home.asp)

Gott folk - jag måste sluta här. Men en sista sak. Muslimernas slogan är "immigrate, populate and dominate". Är det inte precis det de gör? Ett primitivt men mycket effektivt sätt att ta över...

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.