13 februari 2012

Många konservativa hoppas fortfarande på Sarah

Ingen av presidentkandidaterna eller övriga talare fick tillnärmelsevis ett sådant mottagande som Sarah Palin. "She rocked the house"
Det kanske är lättare att få stående ovationer om man inte är kandidat för tillfället?
Hennes tal är här.

"Denna kvinna skulle elektrifiera Amerika, stå upp för de värden som gjorde landet storslaget och avslöja och visa fram vad de korrupta kostymklädda beslutsfattarna går för. Att de är inget annat än små män, som ägnar sig åt sjaskiga affärer och kompromisser. Det vore omöjligt för henne att försämra något och min känsla är att hon skulle göra mycket, mycket bättre ifrån sig än de andra.
En Palin / West-valsedel skulle visa vad den kommunistiske pojk-kungen och hans babblande vice-idiot VP står för, återställa tro och stolthet och återuppväcka attityden "Vi Kan" och en gång för alla bryta Republican-partiets ohelig kohandel med vänsterkrafterna, vilket är den allians som kommer att fullständigt förstöra Amerika om den får fortgå. "
Human Events


Konservativa har lurats tro att de fyra som erbjuds, är de enda valmöjligheter de har. Ron Paul, som har de rätta radikala idéerna och skulle kunna vända trenden, motarbetas både av media och maktgruppen inom RNC. Det är dags att ta tillbaka själva valsystemet och kräva att vi ska företrädas av verkliga amerikaner och både Palin och West är just nu som klippta och skurna för ett land som desperat behöver dem.

4 Kommentarer:

Anonym sa...

Berit
Nu blir jag jätteglad. Menar du att det inte är för sent för dessa kandidera ?
De här två, Sarah Palin och Allen West, har båda den absolut viktigaste egenskapen - hederlighet. Sarah Palin är dessutom sund rakt igenom, har mod att stå på sig, kämpaglöd, kan entusiasmera sin omgivning och tänker självständigt. Ett faromoment är naturligtvis att hon kommer att få svårt med media. Hon har nog bristande kunskaper i mycket, men är inte på något sätt sämre än Barack Obama som givit mig intryck av att vara en riktig nolla, som ljugit om båda sina böcker, sitt födelsebevis, sina skolbetyg, universitetsstudier, inträde på universitetet och inte kunnat uppfylla praktiskt taget något av sina vallöften. Han är verkligen en ursvag president.
Allen West är en mycket intelligent, kraftfull, påläst, modig och klarsynt person som har fördelen att vara svart. Dessutom kommer han att kunna ta media i örat och drar sig inte för att göra det. De verkar dessutom inte klara av att gå till motangrepp - han är för stark och smart.
SB

Berit sa...

Drömmen för många Republicans just nu är vad man kallar "a brokered convention" eftersom man är besviken på de alternativ man har hittills.
Det finns ingen kandidat som dragit ifrån i racet hittills och föga troligt att det blir så mycket ändring i fortsättningen
Delegaterna till Convention är utsedda att rösta på en speciell kandidat i första omröstningen men om ingen får den majoritet som krävs går det till nya omröstningar och man kan föra fram nya namn. Delegaterna är sedan fria att rösta på vem de vill - även för någon som aldrig har varit ute på kampanj.
Ryktena talar för Jeb Bush, Mitch Daniels, Chris Christie, or Paul Ryan men det är inget som säger att inte Palin/West kan bli aktuella också. Det har hänt tidigare i historien att det gått till 20 omröstningar innan man enats om en kandidat. Det är många som kritiserar USAs valsystem med "electorats" eftersom det finns smyghål och förekommer en hel del bakslughet och habrovinker i "Robert's Rules of Order", som är reglerna man följer.
Än så länge är det emellertid bara spekulationer.
Medan de tidigt röstande staterna svängt fram och tillbaka, eller hållit fast vid proportionell representation, finns det fortfarande många stater som har "Vinnaren tar hem potten" i primärval efter den 1 april.

Anonym sa...

Jag skulle mycket väl kunna tänka mig att rösta på Sarah och Allen.
//Arne

Berit sa...

Me too, Arne

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.