26 februari 2012

Monarkin som den sista bastionen för vår kristna civilisation

... är naturligtvis en nagel i ögat på alla värderelativister, som gärna vill ha en framtida muslimsk regent i Sverige. I den svenska kyrkans trosbekännelse ”Confessio Augustana” står det att kungen eller drottningen måste tillhöra kyrkan - och dessutom fördöma islam.

En naturlig reaktion från Nordens andlige fader Luther på 1500-talet då Europa riskerade att duka under för turkarna. Men trosbekännelsen har relevans även i våra dagars Swedistan.

Om man anser att det är en intolerant inställning måste man betänka att islam är avsevärt mer intolerant och i sin islamistiska version förespråkar folkmord på icke-muslimer. Till skillnad från kyrkan som hävdar de svagas rätt, oberoende av religiös eller etnisk tillhörighet.

En kommentar: "Det finns väl inget som hindrar prinsessan Estelle att gifta sig med en olje-prins när hon blir äldre. Men det lär nog leda till att hon inte blir tronföljare trots allt. Antingen blir det någon av Victorias två syskon eller nästa eventuella barn hon får.

En sak är dock lite betryggande. Familjen Bernadotte är nämligen den enda familj i hela Sverige som är i lag förbjuden, grundlag till och med, att byta konfession. Men nu har ju vår käre landsförrädare Svinfäldt en viss förmåga att ändra i våra grundlagar, så fan vet om han nu inte kommer försöka smyga igenom en sådan ändring. Först en genomröstning i riksdagen sen-våren 2014 och sedan ytterligare en omröstning på hösten strax efter valet."

2 Kommentarer:

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Knute sa...

Anonym, kom med sakliga argument i stället för skällsord.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.