08 februari 2012

Naturdyrkare

Miljöfanatiker, Gröngölingar, Vattenmeloner... kalla dem vad du vill, men de är till övervägande delen bosatta i rika I-länder. Det är svårt att hitta en träd-kramare i ett land där deras enda bränsle är ved.

De flesta Gröngölingar är politiskt aktiva - de lever i ett land med rinnande vatten (från dammar) och arbetsbesparande utrustning som tvättmaskiner (byggda av metall utvunnet ur gruvor) och datorer som drivs med el från kol, gas, olja eller kärnkraft. Det gör att de har tid att protestera mot att tredje världens länder bygger dammar, gruvor och kraftverk.
De tar sig till sina arbeten, skolor och demonstrationer på cyklar eller fordon byggda av metall, glas och plast - som brutits eller pumpats från marken och drivs av fossila bränslen.

De tror att det är bättre för miljön om kvinnor fortsätter att laga sin mat över öppna eldar av koavföring, snarare än att bygga dammar som skulle ge el-kraft och rent vatten till miljoner. De fortsätter att fösa fram den globala uppvärmningsbluffen genom att manipulera vetenskapliga bevis (IPCC) och ignorerar det faktum, att bortsett från de mätstationer som är omgivna av asfalt och betong i utkanten av städer, har inga mätstationer visat en genomsnittlig ökning av temperatur under de senaste 100 åren. De skyller också rekordhög kyla på den globala uppvärmningen! De ignorerar det faktum att CO2 är växtnäring och att mer växter kan leva i torra områden om CO2 ökar.

Gröngölingar dyrkar Naturen. De tror att växter och djur har rätt att leva och att döda för att överleva, men de försöker förneka människan samma rätt. De tror att människan och hennes teknik inte hör hemma på jorden. De tror att vi står utanför det naturliga och att vi är jordens fiender. De nonchalerar det faktum att människan har sitt ursprung här på jorden. Vi hör hemma här. Våra kulturer och teknik utvecklats här. Allt vi gör är en del av livet på jorden. Vi har lika mycket rätt att leva med våra grundläggande instinkter som det lejon som jagar en antilop.

De miljöfanatiker som saknar logiskt tänkande eller helt enkelt är dumma, kanske tror att de ivrar för något som är ädelt, men de människor som oroar mig, är de som vet att de sprider lögner men ändå fortsätter.


Bilden föreställer Gröngölingar som firar förhalningen av Keystones oljeledning

1 Kommentarer:

Ann-Marie sa...

Hyckleriet och aningslösheten är total...

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.