22 februari 2012

Occupy kastar masken

Occupy-vandalerna har legat lågt en tid pga. väder men nu laddar man om.

OWS har verkligen visat liberalismens nakna ansikte, vilket fått anständiga människor att reagera med fasa och avsky. Den progressiva härskar-klassen har slutat klappa dem på ryggen, i hopp om att vi kommer att glömma allt de sade, nu när det är valtid. Men OWS tänker inte låta det ske:
Här är en trailer för någonting man tänker visa under våren:



I Portland organiserar man sig igen, denna gång med tillstånd i en av parkerna i stan. De vräktes från Chapman och Lownsdale Squares. Det kostade staden tusentals dollar att rengöra och återställa parkerna de förstörde och de orsakar också allmänt kaos i hela staden.
Nu träffats man varje dag i St Francis av Assisi katolska kyrka i Portland i deras "Che room", uppkallat efter Che Guevara, som ledde Fidel Castros mordiska gulag i Kuba och orkestrerade massmord på miljontals oskyldiga människor.

Notera den röda "revolutions" affischen med Ches ansikte i det övre vänstra hörnet.
Man frågar sig varför en katolsk kyrka hedrar en kommunistisk slaktare och grupper som
kämpar för socialistisk revolution?

I december förra året fylldes TV-nyheterna av beundran för OWS när de bröt sig in i ett hem som tagits över av banken, när ägaren inte kunde betala amorteringen. Det var en glänsande idé eftersom det rörde vid allas hjärtan.
OWS flyttade in och skröt om hur de skulle reparera och rusta upp huset.
Den rättmätige ägaren Ahadzi, fick äntligen tillbaka sitt hem i förra veckan och nu är nyhetsrapportörerna märkligt tysta. Ahadzi kom hem till ett hus där väggarna är nedrivna, köksskåpen och kylskåp borta, rörledningar bortslitna , sopor och avfall överallt.

Detta är vad vi kan se fram emot.

2 Kommentarer:

Anders sa...

Ursäkta om jag låter negativ men jag är glad att jag statistikt sett bara har ca 30 år kvar att leva.

Jag har väldigt svårt att se hur trenden ska vändas.

Handlar det inte om EU:s och Reinfeldts dröm om ett Europeas förenta stater med hög invandring för att minska motståndet och införa ett låglöneproletariat så luktar det Cloward-Piven-metoden om det hela. Alltså att via bland annat hög invandring på sikt köra ett lands ekonomi i botten och på så sätt lättare kunna införa ett socialistiskt system.

Att vänstern i Sverige inte har något emot att "den som har mest pengar (att betala flyktingsmugglare) vinner eller har störst chans att vinna permanent uppehållstillstånd", trots att de avskyr kapitalism och att de säger att ingen ska kunna gå före i kön på grund av att man har mer pengar samt det faktum att man hade kunnat hjälpa så oändligt många fler människor på plats för samma summa, gör att konspirationsteoretikern i mig vaknar. Nja, man behöver knappast vara konspirationsteoretiker längre ...

Mångkulturalism är helt enkelt kommunism i en annan förpackning, men "mångkulturalism" är förstås ett ord som säljer mycket bättre. Kommunisterna ville skapa ett samhälle baserat på ett kollektiv där individuella egenskaper skulle raderas ut. Ett mångkulturellt samhälle tar heller inte hänsyn till skillnader i människans natur, som etnicitet, kultur, traditioner etc. I det mångkulturella samhället raderas alla individuella egenskaper bort tills bara godhet och anpassning återstår.

I Europa kommer det heller inte att handla så mycket om mångkultur, utan det blir på sikt en kamp mellan västerländsk demokrati och islam.

På sikt är det en kamp som den västerländska demokratin kommer att förlora om den inte:
1. Får så många människor från den tredje värden att flytta tillbaka.
2. Västerlänningar börjar föda barn.
3. Västerlänningar slutar känna ett slags "White guilt" på grund av de gamla kolonierna och den gapige tysken från trettio- och fyrtiotalet.

Dessa naiva vänstermänniskor som inte begriper att islamisterna föraktar dem och deras demokrati. Men visst hade det varit något av ödets ironi om vänsterfeministerna om sisådär 100 år tvingas gå omkring i hucklen. Då kommer de nog att längta tillbaka till den gamla goda tiden när de bara hade den västerländske talibanmannen att gnälla på ...

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.