04 februari 2012

Tysk justitieminister i Rheinland-Pfalz är positiv till sharia

Justitieminister Jochen Hartloff i Rheinland-Pfalz anser att människoföraktande sharia är acceptabel vid sidan av det tyska rättssystemet. Hans motivering: Shariadomstolar kunde "tjäna inre freden". Men bara en "modern form" av sharia är godtagbar: "Stenålder vill vi inte tolerera. Stening är grymt och mot de mänskliga rättigheterna."

Pi-news skriver: "Man får vara justitieminister Hartloff tack skyldig att han med sin förtida underkastelse av sharia har lagt ved på bålet i debatten om islams barbariska rättssystem. 'Welt Online' kom 3/2 med en artikel om rädslan för islams parallella 'rättvisa'. Det var fascinerande att läsa kommentarerna. De flesta var politiskt inkorrekta."

Spjutflickans kommentar:

Det är kusligt avslöjande att gång på gång se att de högsta myndigheterna i Europa är omedvetna om innehållet och ideologin i det globala religiöst-politiska partiet, islam, som tyst och listigt tar över Europa.
Hur kan en akademiker tala nonsens om sharia "i modern form" eller tro att man kan använda något av den. Den är odelbar? Sharia är sharia, oföränderlig barbarisk brutal som på Muhammeds tid. Öppna upp ögonen och se dig omkring, Jochen!

1 Kommentarer:

Thomas! sa...

Det är tydligt att den nya tyska "Weimarrepubliken" står för dörren!
Jaha, då vet Vi alla vilken som kommer att "vakna till" och ta befälet efter detta "snömos", eller hur

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.