09 mars 2012

De flesta av oss visste det redan


Det har varit mycket upphaussning och ojande de senaste dagarna, över en video Breitbart satte samman strax före sin död. Sean Hannity, en av de mest kända politiska underhållarna visade filmerna i onsdags. De visar en ung Barack Obama, som introducerar en protest vid Harvard Law School och den framtida presidenten uttalar sitt stöd för och kramar om en professor, Derrick Bell, som kräver rasistisk mångfald, med andra ord kvotering.

Filmerna och en närmare presentation av professorn finns här.

Jag var på middag i går kväll och hade en svart man till bordet. Naturligtvis kom vår konversation in på Obama. Harry, som min bordskavaljer heter och som röstade på Barack 2008, menade att om USA hade lyssnat på Obamas ord och inte det politiska budskapet som framfördes av hans kampanj och media, skulle han aldrig ha valts. Men han var en vältalig svart kille och det var dags att en sådan blev vald efter åtta år av GWB och hans "cowboy-stil," som man kallade det. Harry tänker rösta på Ron Paul denna gång, men hans fru kan inte medge att det är är hudfärgen som fortfarande gör att hon klamrar sig fast vid Obama.

Vad som är intressant i videoklippen är inte vad Obama säger, utan hur tydlig hans råa talang var redan då. Det är förståeligt att denna talang sågs tidigt av människor som ville skydda och befordra honom, möjligen för en viktig roll längre fram. Jag är säker på att de är lika förvånade som många andra över vart det ledde.
Senator, tack vare chicagopolitik, absolut ...men President?

Det fanns inga teleprompters där ute på trottoaren den gången, men Obama visade sin elegans och skicklighet. När han säger det han VERKLIGEN menar behöver han inte läsa innantill. Intressant!

Obama är radikal. Han är narcissist. Mitt emot mig vid middagsbordet satt en psykolog som menade att Obama visar alla tecken på just narcissism. De grekiska kolonnerna och talet om hur världens alla sår kommer att läka nu när han är ansvarig, borde ha varit en ledtråd. Dessa människor existerar faktiskt utanför konspirationsfilmer och romaner. Det finns verkligen onda, radikala människor i världen med riktigt, riktigt stora egon.

Jag hoppas Harrys fru och alla hennes likatänkande tar sitt förnuft tillfånga i november 2012. Obama skulle inte ha valts överhuvud taget, långt mindre återväljas!

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.