22 mars 2012

Det var en gång...

...en tid när judiska barn jagades och dödades i Frankrike. Deras mördare ansåg sig tillhöra en högre stående klass, skapad för att styra världen. De bar uniformer och det är ofarligt att uttrycka sitt avsky för dem nu eftersom US. armé besegrade dem 1945.

Det var då...Den ockuperande armén i dag bär inte uniform utan kaffia och talar inte tyska utan arabic. Den tror sig också vara överlägsen, men av religiösa skäl och The Mohammed Merah’s av denna värld skjuter och Europa är djup medveten om sin oförmåga och förnekelse.
Mohammed Merah jagade inte en fransk-judisk sjuårig flicka, satte en pistol mot hennes huvud och trycka av därför att han kom från ett ekonomiskt hämmat område, eller av någon annan anledning som media älskar att konstruera. Han gör bara vad muslimer har gjort mot icke-muslimer i över tusen år. Han gör det inte eftersom han "radikaliserats", utan för att han blivit helhjärtad muslim.

Det kommer inte att sluta med att man skjuter eller tar denne man till fånga och det kommer inte sluta med judiska barn. När en ideologi anser att kampen är ett nollsummespel mot resten av världen och att medlemskapet innebär att du tillhör en överlägsen ras, eftersom du tillber en Führer eller Allah, då kommer det inte att ta slut. Det kommer aldrig att ta slut förrän galjonsfiguren störtats, läran förödmjukats och "övermänniskorna" avslöjats som de fega neurotiker och pedofiler de verkligen är. Osäkra män som döljer sina svagheter bakom maktfantasier.

Mitt utdrag gör inte Daniel Greenfield rättvisa. Det finns mycket mera här.

16 Kommentarer:

Anonym sa...

Den dag "Muslim" blir ett skällsord på samma sätt som Nazist är det idag, kanske vi börjar närma oss en lösning.

Anonym sa...

Så vitt jag förstår av vad som skrivs i bloggen här kommentaren som följer och av allt som händer att döma, behöver muslimer ett skydd som är lika stark som Pozner's judiska församling. Muslimer får inte en enda krona i bidrag för säkerhet, fastän den hotbild de utsätts för är värre. Rätt ska vara rätt..

Berit sa...

Förstår inte vad du menar. Får inte muslimer skydd som alla andra?

Demokratbloggen sa...

I Sverige får ju muhammedanerna en egen fil. De får högre bidrag än bidragsberoende svenskar och de får även en god man (brännvinsadvokat) som ser till att de inte missar något av sina rättigheter.
Om det är några, nu i tredje världskrigets era som lever flott på alla andra så är det svart-arierna. Den nya "övermänniskan" som koloniserar världen.

Vi ser att nazismen har återkommit i ny skepnad!

Berit sa...

Otto/Eivor, jag tänkte på dig när jag valde bild till denna artikel

Knute sa...

Medierna hävdar att islamkritik leder till Breivik-fenomen. Alltså: logiskt sett måste Israel-kritik leda till Muhammed-fenomen som det i Frankrike? Eller hur? Vem kan möjligen förneka att mängden av Muhammeds-episoder i väst är direkt proportionell mot mängden kritik av Israel? Där har vi beviset!

http://universalgeni.wordpress.com/2012/03/22/video-terror-i-frankrig-muhammed-myrder-vantro/

Anonym sa...

Så alla beväpnade judiska bosättare så då och då börjar skjuta obväpnade palestinier är hjärntvättade judiska terrorister?

Och alla amerikanska soldater så då och då löper amok och mördar familjer med kvinnor och barn i Irak och Afghanistan är hjärntvättade kristna terrorister?

På tal om arméer av uniformerade män så finns många av de från västländer i islamiska länder. Dom anser sig vara sända från Jesus. Det var i alla fall vad Busch tyckte.

Men det är klart; handlingen från några få säger allt och står för allt som över en miljard muslimer tycker och står för. Helt logist då att hata de. Eller hur?

Knute sa...

Anonym, det var ironiskt skrivet eftersom vänstern var så snabb med att skuldbelägga alla och envar efter Breiviks massmord.

Om man ska söka efter orsaken till Muhammed Merahs massmord är det inte enbart staten Israels existens, utan i Koranen och Haditerna som hjärntvättar sina läsare med judehat.

Knute sa...

Media uppfostrar muslimer att uppfatta islamkritik som hets

http://everykindapeople.blogspot.se/2010/02/media-uppfostrar-muslimer-att-uppfatta.html

Steve sa...

I Egypten började revolten bland Kairos int’lekt’ella ungdomar – men innebar att fundamentalisterna tog makten. ’Frihet och Rättvisa’ (Muslimska brödraskapet) tog 45% i valet, Al Nour (ännu radikalare salafister) tog 25%.
- Men våra ’välinformerade’ media tror att friheten fick ett genombrott, i Egypten…
- Och man vill att regimen i Syrien ska ersättas med … ja, det skulle ju bli islamister och salafister. De kristna? ”Äh, de kan väl ge sig av till Sverige…”

Knute sa...

Antisemitism in the Qur’an

http://gatesofvienna.blogspot.se/2012/03/antisemitism-in-quran-part-2.html

Oden sa...

Vilka stollar ni islamofober är. Hur många muslimer känner ni egentligen? Hur många muslimer har ni ens haft djupare konversationer med? Jag antar att det inte är så många eftersom ni uppenbarligen inte har någon som helst aning om hur muslimer är eller vad deras tro går ut på. Jag kan avslöja att de är som kristna, judar, hinduer och buddhister.
Självklart blir man inte våldsbenägen av att läsa koranen, på samma sätt som man inte blir det av att läsa bibeln. Trots att bibeln ju på många ställen förespråkar mord, våldtäkt, människooffer, slaveri och rasism.

Knute sa...

Antingen ljuger du skamlöst eller också är du hjärntvättad av någon skum religionskunskapslärare på gymnasiet.

"Oden", du borde väl begripa att det som står i Andra Mosebok aldrig har varit något rättesnöre för varken judar eller kristna. Det är en historisk skildring som upphävs av Tio Guds Bud och av profeterna Amos & Co.

Däremot har det helt tydligt varit en inspirationskälla för den falske profeten Muhammed, som enligt Koranen och Haditherna med sadistisk glädje personligen deltog i halshuggning, stening, våldtäkt och slavhandel.

Oden sa...

Ja, det begriper jag. Jag begriper även att alla muslimer förutom några extremt obildade undantag inte tycker att man har rätt att ägna sig åt samma aktiviteter. Men du och en del andra verkar inte begripa det.

Jag bortser från din oförskämda förolämpning om lögnerna (jag förstår inte ens vad du menar att jag skulle ha ljugit om). Vad muslimer tycker och tror har jag lärt mig personligen av att länge och djupt diskutera med många muslimer. Jag har dock förstått att de flesta islamofober dock inte har haft chansen att bilda sig en egen uppfattning utifrån att ha fördomsfria diskussioner med muslimer. Jag är själv inte troende och har kanske därför lättare än en del religiösa att kunna se olika religioner nyktert och neutralt från ett betraktarperspektiv.

Anonym sa...

Oden, så när mängder av män skriker allah ashbar, spränger sig själva och andra i luften, stenar kvinnor och halshugger folk medan de lovar att döda alla som 'kränker' islam då är de inte muslimer?
Om de inte blir våldsbenägna av att läsa koranen kan du väl ge en förklaring till vad det är som gör dem så omänskliga.
Lisa//

Ann-Marie sa...

Oden, jag vet mer om islam än jag någonsin har velat veta! Studierna började för ca 20 år sedan när saker och ting började urarta med den muslimska invasionen till väst. Visst, det finns en hel del vettiga, sekulära muslimer, men ingen av dom protesterar mot det som sker och det är för att det är förbjudet att kritisera en broder eller syster i islam. Det är därför som allt har gått åt h-e! Det vore faktikst bättre om alla muslimer som inte vill/kan acceptera hur vi lever i västvärlden flyttade tillbaks dit dom kom ifrån och det gäller även alla som är födda i väst. Så enkelt är det bara! Om man inte gillar hur det är i landet där man bor är det bara att ta sitt pick och pack och flytta! Det har folk gjort sedan urminnes tider.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.