17 mars 2012

Forgerygate

"I Amerika kan vem som helst bli president, det är problemet."
George Carlin.

Är Obamas födelsebevis en förfalskning? Sheriff Joe Arpaio och många med honom tror det och anser sig kunna bevisa det. Media ignorerar det och också dödshoten mot Arpaio och jag kan förstå varför.

Det spelar nämligen ingen roll. Att Vänstern lyckats förfalska papperen och gömt undan eventuella bevis är bara en del av planen att "ändamålet helgar medlen."
Att Obama inte är kvalificerad att vara president är ju uppenbart men det enda sätt vi kan bli av med honom är genom valet i november. Det är inte tillräckligt mycket tid för "impeachment", åtal och regelrätt juridiskt förfarande.
Den politiska viljan saknas också eftersom den svarta befolkningen aldrig skulle finna sig i det.
Att Obama ljugit för att bli president är inte tillräcklig anledning för dem att vända sig emot honom. Titta bara på de ledare de haft under de senaste 30-40 åren; Louis Farrakhan, Jesse Jackson, Al Sharpton, Jeremiah Wright.
Även om man lägger fram hur klara bevis som helst kommer de allra flesta svarta att säga att det är en konspiration av "Whitey".

Vissa höjder är det värt att kriga och dö för, andra inte. Det här är en höjd som är lönlöst att försöka inta.

Naturligtvis ska vi sträva efter att sanningen ska komma fram och det amerikanska folket uppmärksammas på hur enormt korrupt hela systemet är.
Under mindre än en timme presenterade Arpaios team övertygande bevis för att Amerikas president ägnat sig åt avancerad kriminell förfalskning och också att detta inte bara handlar om Obama.
De som är inblandade här är proffs, sådana man inte vill ha som sin fiende. Om ni inte sett videon finns den här.

Jag vet inte så mycket om datorer men det är ganska uppenbart att det man kallar "selective service card", var manipulerat. Alla frimärken hade full årtal på den tiden - 1980 och inte bara 80.
De flesta manliga amerikanska medborgare och manliga invandrade icke-medborgare, är enligt lag skyldiga att registrera sig för Selective Service inom 30 dagar efter 18 årsdagen.
Anmälan till Selective Service krävs också för olika federala program och förmåner, inklusive studielån, arbetsträning, federal sysselsättning och naturalisering.

En dag kanske vi får alla detaljer om vem/vilka som ligger bakom Obama, men att tro att han ska bli avskedad är bara önsketänkande.

6 Kommentarer:

Steve sa...

Wiki: ”During the American Civil Rights movement of the 1950s and 1960s, some African-American leaders in the United States, notably Malcolm X, objected to the word [Negro], preferring Black
- Since the late 1960s, various other terms have been more widespread in popular usage. These include "black", "Black African", "Afro-American" … and "African American"”

Men i vad som sägs vara Obamas födelsecertificat från augusti 1961 kallas den kenyanske pappans ras (Race of Father) för ”African”.
- Vita i Sydafrika talar till 60-70% afrikaans, och kallas ännu (eng.) ”Afrikaners”. 1960 hade de makten i Sydafrika. Behövde man ett ord för den svarta rasen sade man ”Negro”. Eller om man var lite revolutionär, ”Black”.

- Att Barack Hussein föddes i Hawaii 1961 vill jag inte ifrågasätta. Men att ’certifikatet’ är ett sentida falsifikat -- gjort för att ”få slut på diskussionen”? -- anser jag vara rätt uppenbart.

Berit sa...

Lite vid sidan om.
Det är rätt underligt detta med ord och namn. Postmodernismens terapeutiska babblare anser att orden black och negro är fula ord som man inte får använda. Jag bor i en del av USA där ca. 50% av befolkningen är svart och jag umgås dagligen med människor med mycket mörkare hudfärg än vad jag har.
ALLA de jag känner refererar till sig själva som "black" om/när det av någon anledning kommer på tapeten. Endast två kallar sig själva "african" (inte african-american) och de är födda i Benin resp. Nigeria.

Steve sa...

Det du säger innebär ju att folk från Afrika kallar sig ’Africans’. Certifikatet skulle, om det skrivits idag, kunna vara rätt.
- Men jag ifrågasätter alltså om termen ’African’ användes om afrikaner 1961. Vi sade inte så på svenska. Jag har ingen ordbok från den tiden, men ”The Concise Oxford Dictionary’ från 1942 har överhuvud inte ordet.
- Och det berodde alltså, menar jag, på risken för begreppsförvirring med en ’Afrikander’ (som finns i Dictionary’t.)

Errbe sa...

Joe Arpaio's bevis verkar kunna hålla i vilken domstol som helst.

Han borde väl också få en tapperhetsmedalj ?

Skulle inte en Impeachment kunna startas omedelbart ?

Berit sa...

Det förekommer försök men jag tvivlar på att det leder någonstans:

Impeachment Resolution in the House H.CON.RES.107.IH stating “Expressing the sense of Congress that the use of offensive military force by a President without prior and clear authorization of an Act of Congress constitutes an impeachable high crime and misdemeanor under article II, section 4 of the Constitution.”

http://www.independentamericanparty.org/2012/03/impeachment-proceedings-begin-over-obamas-abuse-of-congressional-authority/

Knute sa...

Inte bara Obamas födelsebevis är skumt, även hans SSN-nummer (Social Security number) är det. Hans mormor arbetade på kontoret som skötte SSN-nummer på Hawaii, och när en person som hette Jean Paul Ludwig dog, såg hon till att Obama övertog det. Orsaken var att Obama inte var amerikansk medborgare, antingen för att han var född i Kenya eller för att han blev medborgare i Indonesien när han adopterades av Lolo Soetoro.

http://unitedtruthseekers.com/profiles/blogs/occidental-college-transcripts-reveals-obama-claimed-foreign-citi

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.