02 mars 2012

Grekiskt fusk en gammal historiaSedan 1997 har Grekland systematiskt rapporterat falsk statistik till EU. Grekerna pyntade sin budget för att uppfylla konvergenskriterierna som var en förutsättning att få delta i euron, som man blev medlem av 1 januari 2001.

Det egendomliga är att EU-kommissionen verkar ha känt till det hela tiden. Och att det fortsätter i samma spår: "Vi kommer att använda räddningspaketets pengar för att stötta våra allierade i detta misslyckade socialistiska samhälle."

Å andra sidan är Tyskland skyldig Grekland minst 2500 miljarder kronor! Efter andra världskriget dömdes Tyskland att betala skadestånd för ockupationen. Om nu Tyskland hade betalat sin skuld till Grekland, så hade Grekland inte varit i den nuvarande olyckliga situationen. Kanske vi ska spara på vår förargelse?

Läs mer: Den alltför stora offentliga byråkratin har gett Grekland enorma skulder

1 Kommentarer:

Knute sa...

MXp skriver om det grekiska Golden Dawn som med sina nationalsocialistiska tankar om Holocaust är det enda högerextrema partiet i Europa:

"Partiet Golden Dawn med sin ledare Nikolaos Mihaloliakos är också att ses som ett resultat av vad som kan hända i ett land där den politiskt korrekta elitens politiker och journalister driver kulturmarxismen som enda tillåtna politik.

Sverige måste alltså se upp för nationalsocialismens landvinningar så som skett med Golden Dawn i Grekland. Mot den fronten borde demokratins företrädare koncentrera sig och inte som nu ständigt och jämnt motarbeta och svartmåla Sverigedemokraterna."

http://missionxp.webblogg.se/2012/may/utkast-maj-15-2012.html

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.