03 mars 2012

Inte överraskande fortsätter stridigheterna...

I Bosnien pressar muhammedanerna katolikerna att fly landet. Den årliga statistiken är alarmerande. År 1991 fanns 800.000 katoliker i landet, men nu bara 440.000. Påve Benedikt den 16:e är oroad över framtiden.

Vissa församlingar har bara mycket gamla människor. För några dagar sedan fördömde kardinal Puljic, ärkebiskop av Sarajevo, den etniska rensning som pågår mot katoliker med det internationella samfundets tysta acceptans. Kardinal Puljic bekräftar att muhammedanerna dominerar området och tvingar katoliker att fly. I Bosnien-Hercegovina har det blivit mycket svårt att bygga nya kristna gudstjänstlokaler, trots att det enbart i Sarajevo har byggts över 70 nya moskéer på senare år, betalda av Saudiarabien.

2 Kommentarer:

Crille sa...

Vem är egentligen förvånad? Läs Paul Westons tal till USA om läget i Storbritannien.

http://europenews.dk/en/node/52620

Marissa J sa...

Etnisk rensing i Bosnien i dagens Europa, men ingen verkar vilja se det hemska som pågår. Våra politiker blundar för detta hemska, och vill inte uttala sig om vad som pågår där, det är ett svek. Ju mera muslimskt det blir i Europa, ju mera etnisk rensning kommer vi att få se. Men toppolitiker lever i en sådan beskyddad miljö, att de inte kan fatta vad som som pågår.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.