17 mars 2012

Irak: 90 unga stenades till döds för att ha emo-hår och tajta kläder

Denne namnlöse tonåring är en av dem som brutalt dödades av den islamiska polisen för att ha en "emo"-frisyr.

Morden har ägt rum sedan Iraks inrikesminister uppmärksammade "emo"-subkulturen förra månaden, och gav den etiketten "satanism" samt beordrade närpolisen att krossa den. Satsningen är en del av en skärpt kontroll av unga människor med vad regeringstjänstemän kallar "västerländska utseenden".

"De bär konstiga, trånga kläder med bilder av dödskallar. De bär också ringar på sina näsor och tungor, och andra konstiga aktiviteter."

Iraks "moral"-polis beviljades av undervisningsministeriet att komma in i Bagdads skolor och sätta klorna i elever med sådana utseenden, enligt inrikesdepartementets uttalande.

En grupp beväpnade män klädda i civila kläder ledde dussintals tonåringar till avskilda platser, stenade dem till döds, och kastade sedan deras kroppar i sopcontainrar runtom i huvudstaden.

"Först kastar de betongblock på pojkens armar, sedan på benen, sedan det slutliga slaget mot hans huvud, och om han inte är död då, börjar de om igen," säger en person som lyckades fly.

3 Kommentarer:

Demokratbloggen sa...

George Bush ville skänka demokrati till Irak, men nu ser vi att det är omöjligt att demokratisera ett muhammedanland genom att störta dess president. Tvärtom blir det värre.

Ju mer man rör i skiten desto värre luktar det!

Knute sa...

Karzai tillåter misshandel av kvinnor

Efter den förhärligade "demokratiska" revolutionen under den arabiska "våren" i Egypten, Tunisien, Libyen & Co sätts nu Afghanistan på tåget för att träna in det fullständiga koraniska programmet.

President Hamid Karzai förkunnar just detta, att kvinnor måste finna sig i bli slagna om de är motspänstiga mot att följa Koranen. Och hennes man måste hon fortfarande dela med tre andra kvinnor liksom hon bör dödas vid äktenskapsbrott.

Detta meddelande förvånar bara naiva, godmodiga, verklighetsblinda islamsympatisörer. Islamkritiker blir dock bekräftade i att denna politiska ideologi i skepnad av en religion är på väg att ta den allenarådande makten i många länder.

http://www.pi-news.net/2012/03/karsai-erlaubt-das-schlagen-von-frauen/

Ann-Marie sa...

Men vi som tycker olika är rasistfascistnazistafroislamofober?!

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.