11 april 2012

Knappast kristna, snarare voodoo!

Ett nytt fall av exorcism har uppdagats i Borås. En familj sökte bidrag för att kunna åka till sitt hemland och utföra andeutdrivning på sin 10-åriga dotter.

I Kongos huvudstad finns 10.000-tals gatubarn som har fördrivits från sina hem efter att ha beskyllts som häxor och besatta av demoner. "Pastorerna" som torterar flickebarn i Borås har tagit den föreställningsvärlden med sig hit till Sverige.

En kristen torterar inte barn, han/hon följer Jesus Kristus exempel och hjälper och beskyddar dem.

- - -
Hur många muslimer i Sverige är besatta av djinner? Den islamiska organisationen Hikma-institutet vill göra något åt detta:

Kursstart i exorcism för muslimer

Någon som verkar ha kännedom om sådana här saker har lämnat följande kommentar:

"Har du lagt märke till att det inte finns några sinnessjuka i muslimska länder? Enligt Koranen förorsakas sinnessjukdom av att en otrogen jinn (eller flera) har tagit sin boning i den sjukes kropp. Enklast fördrives en jinn med ett gott kok stryk. Således finns det inget behov av psykologer och psykiatriker i det muslimska samhället. Tillgång till en rejäl rotting eller ett basebollträ är tillfyllest. Allah Hu Akbar!"

1 Kommentarer:

Josef Boberg sa...

Alla religioner missionerar om "oändliga" eländes eländen - som jag ser det.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.