26 mars 2012

Chefen för Obamas terroristbekämpning konverterar till islam

Har ni sett att chefen för CIA’s ”Counterterrorism Center” de senaste sex åren, har konverterat till islam?
WaPo rapporterar: At CIA, a convert to Islam leads the terrorism hunt.

Roger, som är hans täcknamn, gifte sig med en muslimsk kvinna som han mötte i utlandet, vilket tvingade fram omvändelsen till islam. Kollegor säger att han inte drar sig från att nämna sin religion men inte demonstrativt.

Han ses av vissa som skyldig för en av byråns mest tragiska händelser - morden på sju CIA-anställda av en självmordsbombare som var inbjuden till ett möte på en CIA-bas i Khost i Afghanistan i december 2009.

En intern granskning kom fram till att angriparen var en jordansk dubbel-agent som inte helt hade kontrollerats.

Men andra säger att det är ingen slump att Rogers mandatperiod har sammanfallit med en upplösning av al-Qaida och dödandet av bin Ladin förra året. Rogers obevekliga inställning stämmer överens med Obamas tänkesätt.

5 Kommentarer:

Knute sa...

Words fail me…

You don’t fight communism by putting a commie in charge. America puts a Marxist Muslim in the white house and a Muslim in charge of the CIA drone program. Our ‘diversity’ beats even the stupidity of those who have sworn to protect us.

http://sheikyermami.com/2012/03/26/words-fail-me/

Anonym sa...

Knute
Det ligger något annat bakom detta. En muslimsk kvinna får inte gifta sig med en otrogen utan att bli dödad, såvida inte mannen konverterar till Islam. Och hur skulle han ha kunnat träffa henne ensam (utan manlig släkt) och bli kär i henne om hon var en undertryckt muslimsk kvinna. Detta luktar muslimskt förrädiskt arrangemang med vacker spion, som Walid Shoebat beskriver har pågått i alla akademiska miljöer sedan 1970-talet. De infiltrerar precis överallt. Betydligt slugare än de naiva västerlänningarna som inte förstår att de när en orm vid sitt bröst.
/SB

Steve sa...

USA är ju indelat i dels ”Blue States” (elitära och radikala) Washington-Boston och LA-Seattle, och litegrann från Chicago norrut, dels ”Red States” (folkliga och konservativa) i resten av landet. (Media är förstås Blue… Och alla fina universitet…)
- Rätttänkande bör nog idag inte använda begreppen (som kom fram år 2000). Men realiteten finns kvar.
- Och min undran är om inte CIA är en elitär och radikal organisation numera? Blue! Rätttänkande: ”Kristendomen ska vi förstås undertrycka, så’na dumheter tror vi inte på. Men muslimerna är fattiga, jättefattiga, och därför får vi aldrig, aldrig tala illa om islam. Eller Profeten."
- Eller?

pw sa...

Då vet vi hur iranierna fick den amerikanska dronen. Den vart serverad på silverfat. Som resten av västerländsk teknik och vapenutveckling kommer att bli.

Ann-Marie sa...

Inget att förvåna sig över..... Den muslimska invasionen är snart total.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.