26 mars 2012

Mina Damer och Herrar

Om ni inte har anat det tidigare har tiden nu kommit. USA är en polisstat. För er som kanske inte är övertygade; här är beviset:Detta är varken gyckel eller överdrift.

En närstående till mig, som för en del år sedan tjänade sitt uppehälle i ett yrke som då kategoriserades som "peace officer" berättar:

"Under denna karriär hade jag uppsikt över "poliser på gatan" som vid ett otal tillfällen gjorde gripanden vad gäller en mängd olika brott - vissa allvarliga och några inte så allvarliga.
På den tiden var regeln att om en polisman häktade en person måste arresteringen godkännas av en överordnad. Vid ett enda tillfälle under en period av 12 år var jag tvungen att underkänna ett gripande.

Om en polisman under mitt överinseende gjort ett gripande, som det som beskrivs i denna video, skulle han inte bara ha blivit till åtlöje bland alla Los Angeles Countys polisstationer men också blivit föremål för allvarliga disciplinära åtgärder."

Tiderna har förändrats.


0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.