15 mars 2012

Obama avväpnar amerikanska soldater

Obama har gjort mycket för att förolämpa och bryta ner moral bland landets soldater och nu avväpnar han dem i stridsområden också. I klarspråk säger administrationen att Commander-in-Chief är rädd för de män och kvinnor som erbjudit sig att offra sina liv för detta land.
Han är rädd för hjältar. Han vill ha dem avväpnade och under kontroll.USA Marines har ALLTID vapnen med sig i stridsområden, där de lätt kan bli mål för fienden.
Hur tror ni att detta ytterligare påverkar deras moral, när de egna ledarna i onödan sätter deras liv på spel i riskzonen?
Vad anser en make eller en förälder som oroligt väntar på att deras kära ska återvända och får reda på att de fråntagits sina vapen och medvetet lämnats försvarslösa i en stridszon av sin egen försvarsminister?


Under tiden uttrycker en grupp Veterans sin ilska över denna flagga som "prydde" ett lokalkontor för Democratic Party i Florida. Flaggan är ytterligare ett exempel på Democrats besatthet och den kultliknande dyrkan som man finner i tredje världens diktaturer.

Man tog ner flaggan efter att flera lokala Veterans protesterade och klargjorde att de kämpat för den flagga som Betsy Ross gjort känd, och inte en med en politiker på.

"Det är helt respektlöst," sade Jim Bradford, en 71-årig veteran som deltog i Bay of Pigs Invasion. "Det är fullständigt löjligt. Att placera någons bild där, är för mig en skam "5 Kommentarer:

Anonym sa...

Det er utilgiveligt at vælge en så muslimvenlig mand til præsident i USA.
Han er garanteret skabsmuslim.

falkeøje

Anonym sa...

Jag förmodar att Obama kommer att resa omkring utan sina livvakter också.
//Arne

gäster sa...

Arab Muslim enters a taxi cab in Dallas, Texas..........

Once he is seated he asks the cab driver to turn off the radio because he must not hear music as decreed by his religion and; in the time of the prophet, there was no music, especially Western music, which is music of the infidel's and certainly no radio ........

So the cab driver politely switches off the radio, pulls over to the side, stops the cab and opens the back door.

The Arab asks him: What are you doing man?

The Texan answers: In the time of the prophet there were no taxis. So I suggest you get out and wait for a camel.

Ann-Marie sa...

Dags att dra sig ur MENA länderna och låta dom klara sig själva bäst f-n dom vill.....

Anonym sa...

En enkel regel: Presidenter kommer och går - flaggan är landets symbol och identitet.

The flag matters more than all the presidents together.

Demokrater, som Jordens alla andra vänstermuppar har ingen förmåga att skämmas.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.