02 mars 2012

Obama vs Arpaio


Det har pågått "meningsskiljaktigheter" mellan Obama-administrationen och polismyndigheterna i Arizona under lång tid. Speciellt sheriff Joe Arpaio i Maricopa county har vidtagit åtgärder för att stoppa den flod av illegala som väller in i denna gränskommun. En tredjedel av alla fängelsekunder i Arizona är "wet backs" (illegala).

Staten Arizona implementerade en redan existerande federal lag, som funnits sedan 1940, om att icke-medborgare som vistas/lever i USA är skyldiga att bära med sig identitetshandlingar....ett "grönt kort eller arbetsvisum eller annat officiellt dokument.
(jag blev upplyst om det när jag invandrade 1986)

Obama/Holter anser att det är diskriminerande och rasistiskt och att speciellt mexikanare blir utpekade i gränskommunerna och har därför stämt staten Arizona .

Professor Lovell förklarar:


Arpaio är inte den som sitter tyst och tar emot, så han har rört om i getingboet igen när det gäller Obamas födelsebevis och avslöjar att han haft en speciell utredningsgrupp i arbete för att granska Obamas bakgrund.

Washington Times:

"En sex månader lång utredning utförd av min "Cold Case posse", har fått mig att tro att det finns sannolika skäl att president Barack Obamas långa form av födelseattest, som offentliggjordes av Vita huset den 27 april 2011, är en datorgenererad förfalskning.
Rapporten visar på vad Arpaio's utredare kallar "avvikelser" ...detaljer som är "oförenliga med funktioner som produceras när ett pappersdokument skannas.
Baserat på alla bevis som lagts fram och undersökts, kan jag inte i god tro säga till er att dessa dokument är äkta. Mina utredare tror att födelseattesten tillverkades elektroniskt och att den inte har sitt ursprung från ett papper, som Vita huset hävdar."
Förutom födelseattesten påstår utredarna också att Obamas "Selective Service kort" var förfalskat.

Trots resultaten, sade Arpaio gång på gång att han ännu inte anklagade någon - inklusive Obama - för att ha begått ett brott.
------
Personligen tror jag inte att det kommer att hända något runt cirkusen med födelsebeviset, som gör att Obama ogiltigförklaras som president, men Arpaio är naturligtvis ett irritationsmoment, speciellt i valtider.

'Joe Arpaio, du kanske bör se sig om efter ett drone-alarm.'

5 Kommentarer:

pw sa...

Joe Arpaio skulle vi har som polischef här hemma utan politiska tyglar.

Jävla vad lugnt det skulle bli i Ma (host) Bagdad.

Anonym sa...

'Joe Arpaio, du kanske bör se sig om efter ett drone-alarm"
Snarare vara noga med vad han dricker, det verkar sprida sej en epidemi i hjärtinfarkter..
Breitbart ( googla ) skulle förmodligen ha kunnat "boosta" den här utredningen och gjorde troligen sin sista intervju med Joe Arpaio.
Han dog i förgår 43 år gammal i en hjärtattack.
Men, låt mej vara väldigt tydlig, som Freddan brukar säga
( Hmmm jag känner igen den frasen från någonstans...)
hur som, den vanliga amerikanen kommer inte vinna höstens val, hur det än går, det talar den monumentala tystnaden om, från alla politiker.
Det blir som i Sverige och man kan skippa ordet RINO och införa, som här,
DIWO - Democrat in word only

apropå vad som nämndes mer i utredningen...
Vi kommer inte heller att få veta vilka som reste in i U.S.A samma vecka som BO Hussein påstås ha fötts eftersom just den veckans arkiverade data, har försvunnit.
Leif

Anonym sa...

En rapport från en TV station i USA CBS channel 5 news beträffande kanske historiens största bedrägeri
i USA ....
 

Anonym sa...

Makalöst hur Barack Hussein får hålla på. Glad att det i alla fall är en TV-station som tar upp det. Det måste ändå slutligen komma fram att Obama ljuger om det mesta.
/SB

gäster sa...

Dearborn Police döms till stora böter i USA för att neka de kristna att distribuera material. I USA beskyddar den amerikanska konstitutionen yttrandefriheten.

http://tundratabloids.com/2012/03/christian-arab-pastor-awarded-100-000-by-city-of-dearborn-for-violating-his-free-speech-rights.html

http://hodja.wordpress.com/2012/03/02/dearborn-police-idomt-kaempebode-i-usa-for-at-naegte-kristne-at-uddele-materiale/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.