07 mars 2012

Occupy Wall Street

Denna artikel tillskrevs Thomas Sowell men det har senare framkommit att han inte är författaren. Vem det än är, så är artikeln enastående!

Den nuvarande "Occupy Wall Street"- rörelsen är den bästa illustrationen hittills av hur president Barack Obamas USA ser ut. Det är ett Amerika där laglöshet, oförrätter, okunnighet och inkompetens styr. Det är ett Amerika där de som inte har offrat någonting plundrar och förstör livet för dem som har offrat mycket.

Det är ett USA där historia skrivs om, för att hedra diktatorer, mördare och tjuvar. Det är ett USA där våld, rasism, hat, klasskamp och mord marknadsförs som acceptabla när det gäller att störta det amerikanska civila samhället.

Det är ett USA där människor har sjunkit till samma nivå som djur: man skiter offentligt, har sex offentligt, saknar grundläggande hygien. Det är ett USA där de grundläggande principerna i det civila samhället, inklusive tro, familj, en fri press och individuella rättigheter, för alltid har förkastats. Det är ett USA där våra grundares dokument har fragmenterats och med dem varje människas garanterade friheter.

Det är ett Amerika där det amerikanska folket i slutändan kommer att lida stort, medan härskare som Obama, Michelle Obama, Harry Reid, Nancy Pelosi, Barney Frank, Chris Dodd, Joe Biden, Jesse Jackson, Louis Farrakhan, liberala college-professorer, fackliga chefer och alla andra trogna liberala / kommunistiska partimedlemmar kommer att leva i överdådig prakt.
Det är det Amerika som Obama och partiet nu har skapat med hjälp av det villiga amerikanska media, Hollywood, fackföreningar, universitet, kommunistpartiet i Amerika, the Black Panthers och flera anti-amerikanska utländska enheter.

Valet av Barack Obama har orsakat mer destruktion under tre år än någon annan händelse i nationens historia men det är bara början på vad han och hans kamrater är kapabla till.
Occupy Wall Street-rörelsen är bara ett steg i deras plan för förintelsen av Amerika.

"Socialism i allmänhet har en historia av misslyckande som är så flagrant att endast en intellektuell kan ignorera eller undvika det."

2 Kommentarer:

Anonym sa...

Det är också landet där folk vill ha allting gratis. T.ex law studenten som går på Harvad Universitet som vill ha gratis p-piller. Undrar hur mycket en "law degree" kostar där?
Eller den 24 åriga tjejen i Michigan som vann en miljon dollar på det statliga lotteriet och tycker att det är helt OK att hon fortfarande få mat kuponger från staten.
//Arne

Anonym sa...

Ursäkta fel av mig. Såg på nyheterna ikväll att tjejen som vill ha fria p-piller går inte på Harvard utan på Georgetown Universitet.
//Arne

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.