07 mars 2012

Regeringen Persson (S) tecknade vapenavtalet med araberna

bilden: Saudiarabiens biträdande försvarsminister prins Khaled Bin Sultan på besök i Stockholm 2005 och dåvarande försvarsminister Leni Björklund (S).

Varför skrek inte miljö- och vänsterpartisterna år 2005 när bygget av en svensk vapenfabrik i Saudiarabien beslutades? De skriker bara när statsministern heter Reinfeldt.

Kristna i den muslimska världen utsätts för ett folkmord. Kristna i Europa har ännu bara hunnit till aptitretaren (bilden). Men inte desto mindre säljer vi våra vapen till araberna och köper deras olja för pengarna.

På köpet får vi massinvandring av anhängare till en fanatisk sekt som låtsas vara en religion.

De tre världsreligionerna judendom, kristendom och islam är monoteistiska; de delar uppfattningen att det endast finns en gud, men de delar definitivt inte ett gemensamt ursprung och värderingar. De tio budorden används inte inom islam och Muhammed kränkte de flesta av dem. Nog är islam monoteistisk så det förslår, den är så monoteistisk att det är svårt att skilja gud och djävul åt, de flyter ihop till samma figur, Allah.

Allah är Muhammeds ställföreträdare och inte tvärtom. När Muhammed säger att en man får ha fyra fruar (sura 4:3), men att Allah meddelat att profeten får ha ännu fler (sura 33:50), är det tydligt att Allah är Muhammeds alter ego, hans andra jag. Utan tvivel något helt annat än den judiskt-kristna gudsbegreppet.

Det ett hån mot judar och kristna att sätta de tre religionerna i samma bås. Det kan knappast vara samma gud som låter muhammedaner förfölja de vantrogna med Koranen i ena handen och svärdet i den andra. Att sälja vapen till jihadkrigare är ett ännu värre hån.

11 Kommentarer:

Unknown sa...

det var intressant att följa din tanke fram till det religiösa.

men de icke religiösa som fortfarande av humanitära skäl vill avhålla sej från att sprida 'svärd' i världen (typ jag) - får dom plats bland dina åsikter? Det ser inte riktigt så ut - men jag vill gärna ge dej en tanke

- de tre religioner som du inte vill ha i samma bås är de enda 'intellektuella' religionerna och som säger sej ha SAMMA gud och på den punkten är de eniga ...

vad det gäller export av vapen så kan jag inte tro att någon uppskattar att dö i sin kamp för frihet oavsett tro nation eller social tillhörighet - ska sverige bidra till att döda någon på några premisser?

vi som svenskar har ett stort ansvar att skapa trygghet och samarbete snarare än nya konflikter

tycker du inte?

Janne

Knute sa...

Enligt Koranen räknas de icke religiösa som avgudadyrkare, så de skonas knappast i islams jihad.

Bibelns Gud och Koranens Allah är för olika för att vara samma gud.

http://everykindapeople.blogspot.com/2007/07/allah-r-inte-den-samma-som-bibelns-gud.html

Anonym sa...

Jan Paimo/
Du verkar lite förvirrad och måste nog försöka läsa på - åtminstone en aning. Annars är jag rädd för att förvirringen kvarstår. Om den ena Guden vill att man skall älska sina medmänniskor som sig själv och göra gott för dem, inte ljuga, stjäla eller mörda etc. och be för dem som förföljer en och den andra (Allah) vill att man skall hata och förfölja dem som inte tycker som en själv, gärna ljuga, stjäla och mörda (om Islam gynnas av detta), så kan väl detta inte vara samma gud? Eller tror du verkligen det.
/SB

Knute sa...

Money talks:

Hungary Gives in and Recognises Mohammedanism as a Religion

Unelected EUSSR Despot Herman Van Rompuy seen laughing hysterically…..

http://sheikyermami.com/2012/03/03/hungary-submits-recognizes-mohammedanism-as-a-religion/

Spjutflickan sa...

Ja, det er trist. Alt kan man få med penge!!!

Og Sverige hjælper Saudiarabien med at opruste!

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Hahaha Nu kommer Ungern att islamiseras i rasande takt!! Good luck, suckers!!

Knute sa...

De kristna i den muslimska världen utsätts för ett folkmord, men från de rödgröna hycklarna kan man inte vänta någon kritik av den religion som så många av deras nya kärnväljare omfattar.

Följaktligen var regeringen Persson (S) knäpptyst när den år 2005 beslutade att bygga en svensk vapenfabrik i Saudiarabien.

Knute sa...

Fördrivelsen av de kristna i Mellanöstern

Their share of the region’s population has plunged from 20% a century ago to less than 5% today and falling.

In Egypt, 200,000 Coptic Christians fled their homes last year after beatings and massacres by Muslim extremist mobs.

Since 2003, 70 Iraqi churches have been burned and nearly a thousand Christians killed in Baghdad alone, causing more than half of this million-member community to flee.

Conversion to Christianity is a capital offense in Iran, where last month Pastor Yousef Nadarkhani was sentenced to death.

http://monokultur.dk/?p=8097

Knute sa...

Någon vapenfabrik har aldrig funnits planerad, skriver Dick Erixon

Alltihop är nys. En medieanka. Ett gigantiskt fiasko för svensk journalistik och för alla de medieföretag som publicerat dessa ogrundade, okontrollerade uppgifter utan att göra någon källkritisk granskning alls.

http://erixon.com/blogg/2012/03/saudisk-vapenfabriken-en-medieanka/

Mamma till två söner sa...

Men det finns ju INGEN vapenfabrik! Persson vet ju hur det hela började och han är den ende som kan berätta.
Till skillnad mot Ahlin tror jag att Persson blir trovärdig.

Mamma till två söner sa...

Nu kommer det fram, till och med en bild på Leni Björklund och arab när de kom överens... Så journalister har vetat om detta hela tiden, men mörkat och hållit med vänstern till hundra procent?!

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.