05 mars 2012

Skandalen som tystades ner - en upprörande berättelse från KalmarEtt ensamkommande barn (18 år) har under en ett års tid ett sexuellt förhållande med en 12-årig flicka. Personalen på flyktingboendet tiger. När målet når domstolen, får det nu 19-åriga "barnet" ett "straff" som är mycket mildare än strafflagens - han döms inte till fängelse!

Från Thoralfs blogg:

Mustafa har varit boende på boendet Horisont som ensamkommande flyktingbarn. När personalen fick reda på flickan var minderårig fick hon till en början inte vara på boendet. Detta ändrades till att hon fick vara där på dagtid. Flickan och Mustafa umgicks trots detta även kvällstid. De fortsatte att ha sexuellt ungänge med varandra, regelbundet. Flickan skolkade från skolan och var hos Mustafa.

Ansvariga tjänstemän på Kalmar kommun och på boendet Horisont har med stor sannolikhet begått grova tjänstefel när de inte försökt stoppa detta eller gjort en polisanmälan. De har med andra ord inte lyft ett finger för att skydda den 12-åriga flickan.

Brottsbalken 4 § Den som har samlag med ett barn under femton år eller som med ett sådant barn genomför en annan sexuell handling som med hänsyn till kränkningens art och omständigheterna i övrigt är jämförlig med samlag, döms för våldtäkt mot barn till fängelse i lägst två och högst sex år.

Mustafa skall vara väldigt glad han inte begått brottet i USA:3 Kommentarer:

gäster sa...

Ett 16-årigt så kallat ensamkommande flyktingbarn från Somalia våldtog en flicka på äventyrsbadet i Uppsala den 20 november 2011.

http://swedenconfidential.wordpress.com/2012/03/02/flicka-valdtagen-av-flyktingbarn-media-morkar-rasismen/

Spjutflickan sa...

Sverige har försummat att se över sina lagar innan de öppnade för flykting-tsunamin, och de lagar de har från tidigare följer de inte ens.

Jag tycker de ska granska lagarna och skärpa dem. Det finns tydligen en ideologi som kallar sig religion och inte har annat i huvudet än sex. Fallet i Kalmar är inte unikt med hänsyn till sexövergreppet, men med hänsyn till tingsrätten och demokratins spelregel: likhet inför domstolen.

Ann-Marie sa...

Berikarna är ju verkligen totalt och komplett sexfixerade, det bevisas ju dagligen med alla dessa våldtäkter som media och myndigheter mörkar....

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.