31 mars 2012

Solkigt och fult

På måndag är det en månad sedan Trayvon Martin sköts, när han mitt i natten vandrade genom ett bostadsområde kringgärdat av murar och grindar. Han var klädd i en "hooded" jacka vilket är uniformen för gängtillhörighet.

"Svarta" kyrkor inte bara här i södern, utan också i New York, Washington och Chicago, är viktiga samlingsplatser, både vad gäller religion och politik. Förra söndagen var det många predikanter och många församlingsbor över hela landet, som var klädda i tröjor med huva när de fyllde kyrkorna och krävde "rättvisa".

Polischefen och åklagaren i Sanford, FL, där dödsskjutningen ägde rum har stigit åt sidan och man har utsett en "Grand Jury" som ska bedöma fallet den 10 april.
Under tiden gör Jesse Jackson och andra ras-hallickar sitt bästa för att dra nytta av tragedin och göra det till någonting stort och blodigt. Förra söndagen var rubriken för Jacksons predikan "The Substance of Things Hoped For":

"Hur vänder vi smärtan till makt?" ropar Jackson, "Hur går vi från en händelse till en rörelse vi kan dra nytta av?
Han begärde att Martins "martyr-död" används för att återuppliva Civil Rights Commission och dra uppmärksamhet till gamla frågor. Man kan se många barn och ungdomar i kören bakom honom.

"Den oskyldiges blod har makt. Det finns kraft i Emmett Tills blod! Det finns kraft i Medgar Evers blodet ! Det finns kraft i Dr King blod !" förklarade 70-åriga Jackson.

Rasuppviglarna kommer ut ur garderoberna och det är så uppenbart, att över hela landet använder de så kallade predikanterna sin trångsynthet och sitt personliga hat mot den vita rasen, för att hålla de svarta under kontroll. Det säger sig självt att de också framhåller sig själva medan de skor sig på andras pengar."Svarta är under attack", enligt Jackson som själv anklagade Obama för att vara en n***** och hotade att skära av delar av hans anatomi, eftersom "han talade nedlåtande till svarta."
Jackson är den sortens predikant som har använt alla skällsord man kan tänka sig, när han uttrycker sitt aggressiva hat mot judar och har använt utpressning mot företag över hela landet. Men när det handlade om hans egen otrohet och "barn på sidan om", fick han inte särskilt mycket uppmärksamhet i media.
Den latinamerikanska samhället är förmodligen i chock över att en av deras egna kunde döda en sådan oskyldig "Black Boy" och de flesta vill helst se att Zimmerman bara är "vit."
Hela scenen är patetisk och jag mår illa över dessa samvetslösa utnyttjare, som lever bara för att skapa osämja varhelst de kan.

5 Kommentarer:

Knute sa...

Personliga angrepp undanbedes. Du är portad, Edgar. Försök diskutera sakligt på nästa blogg du kommenterar på.

Anonym sa...

Jesse Jackson är en hög frimurare inom det svarta Prince Hall systemet

Peter sa...

Det pågår helt enkelt en psykologisk krigsföring mot (vita) västerlänningar och med tanke på att födelsetalet i flera europaeiska länder ligger på 1.3 (vilket innebär att endast 27 procent av befolkningen återstår tre generationer senare) så är jag väldigt orolig för framtiden.

Jag tror folk antingen inte bryr sig eller inte tänker så långt.

Steve sa...

Släpp gärna fram de Amerika-negativa, om de har några argument! När det – som ifråga om Edg-r – bara handlar om invektiv är det (efter de allra första omgångarna) ointressant.
- Fram till c:a 1967-68-69 var ”alla” svennar USA-beundrare. De och vi var de modernaste! Men sedan svängde det.
- Och nu är alla ’progressiva’ mot USA! ”Krigshetsare… Böghatare… Virrpannor… Galningar… Religiösa fanatiker…” (för att citera Edg-r)

Anonym sa...

Edgar har antagligen aldrig varit i USA. Den som vet minst vet alltid bäst.
/SB

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.