22 mars 2012

Stockholmssyndromet

Sverigedemokraterna har infiltrerat den judiska församlingen i Malmö för att driva hat mot muslimer. Det hävdar Malmös social­demokratiska kommunalråd Ilmar Reepalu.

Påståendet är inte sant men eftersom en dryg tredjedel av befolkningen i hans stad är muslimer, så hackar han ofta och gärna på judarna. Reepalu har tagits som gisslan av sina nya kärnväljare men verkar gilla läget.

Den fria världens folk hålls som gisslan av den så kallade ”fredens religion”. I själva verket lider många i de mest fria och välmående länder av ett terroristframkallat Stockholmssyndrom.

Den intensiva rädsla som åstadkoms av denna våldsamma, förtryckande kult/kultur/politik och dess anhängare har börjat bryta ner omdömet hos många och de är villiga att ge upp alla de grundläggande fri-och-rättigheter som mänskligheten har arbetat så hårt för att uppnå. Även utveckling och mänskliga framsteg är hotade av denna ständiga fobi, denna skräck när någon vågar ifrågasätta mobbarna.

Skräcken visade sig tydligt i fallet med seriemördaren i Toulouse. Dimridåerna i media och jämförelserna med Breivik berodde förstås på den gamla vanliga ängslan för att befolkningen annars skulle bli ”islamofobisk”. Nej, västerlänningar får absolut inte känna sig förorättade.

Pratet om ”tre nynazistiska typer som fått sparken från armén” var bara ett knep, de franska myndigheterna visste allt om den här jihad-krigaren från början, de hade fått honom på halsen när amerikanerna skickade tillbaka honom från Afghanistan.

Den misstänkte är 24 år, fransk medborgare, och säger att han ”tillhör al-Qaida”. Han ”vill ha hämnd för palestinska barn” som dödats, och är vred på franska militären för dess operationer utomlands.

Det var ingen breivikare, det var al-Qaida. Att skjuta barn i huvudet på nära håll kan vara inspirerat av Breivik, men den typen av terror har även drabbat judar i Israel.


Araber gör Hitlerhälsning på Sergels torg i StockholmAl-Qaida, mer mordisk än alla andra

17 Kommentarer:

Knute sa...

Paula Neuding som intervjuade Ilmar Reepalu frågade Kent Ekeroth huruvida SD infiltrerar judiska församlingen i Malmö:

– Jag har inte haft kontakt med judiska församlingen i Malmö på flera år, säger han.

– Jag slutade försöka ha kontakt med dem när jag insåg att de aldrig kommer att fatta, trots att de blir jagade på gatan av precis de invandrargrupper jag har varnat för. De har en vurm för mångkultur och massinvandring och har på så sätt själva medverkat till en situation som innebär att judar måste fly Malmö och Sverige på grund av importerad muslimsk antisemitism. De är självdestruktiva och naiva på det sättet.

– SD får mer negativa reaktioner från den judiska församlingen än vad Vänsterpartiet får, trots att vi är mycket mer Israelvänliga och som enda parti försökt göra något åt den muslimska antisemitismen i Malmö. Allt detta gjorde att jag tappade intresset för att ha kontakt med dem.

http://magasinetneo.se/2012/03/22/%E2%80%93-vi-klarar-inte-invandringen/

Knute sa...

Reepalus selektiva gästfrihet

"Det har inte förekommit några attacker mot judar, och om judar här vill flytta till Israel är det ingen angelägenhet för Malmö."

Araberna i Malmö, och de är många, är förbannade på Israel, och nu serverar borgmästaren en syndabock på ett fat, nämligen Malmös judar.

Ett annat övertramp:
"Vi accepterar varken sionism eller antisemitism."
Ordet sionism betyder att det judiska folket har rätt till sin stat. Reepalu bedriver således sin egen utrikespolitik på Mallahmös vägnar.

http://www.svd.se/opinion/ledarsidan/judarna-flyr-malmo-och-reepalu-ser-pa_4321093.svd

http://www.skanskan.se/article/20100127/MALMO/701269748

Paul Rimoler sa...

Jag undrar om man inte skall anmäla Reepalu för antisemitism

Knute sa...

Reepalus franska partikamrater fjäskar också för muslimerna:

The French Socialist Party has a particularly loathsome past. When in late 2000 a flood of anti-Semitic incidents began, the Jospin government and in particular, Minister of the Interior Daniel Vaillant, closed their eyes. They feared that “the social peace” in France would be undermined if they told the truth, i.e that most of the attackers were Muslims from immigrant families.

In January 2002, when major anti-Semitic eruptions in France had already been taking place for well over a year, Socialist Foreign Minister Hubert Védrine implied empathy for the Muslim violence against Jews in France stating:

“One doesn’t necessarily have to be shocked that young Frenchmen of immigrant origins have compassion for the Palestinians and are extremely excited seeing what is happening.”

http://tundratabloids.com/2012/03/dr-manfred-gerstenfeld-how-the-toulouse-murders-became-a-global-issue.html

Hjalbert sa...

Det finns en likhet mellan Merah i Frankrike och Breivik i Norge:
I båda fallen är islam huvudorsaken.

Knute sa...

Sarkozy förbjuder imamer från att komma in i Frankrike.

http://snaphanen.dk/2012/03/26/imamer-bliv-derhjemme/

Knute sa...

TT försvarar Reepalu som attackerar judiska församlingen. Pophöger skriver:

"Detta är oerhört skrämmande på så många plan. För det första tar inte s-ledaren avstånd från Reepalus attacker. För det andra tillämpar TT sin obehagliga vinklingar på svenska förhållanden. Nu är det svenska judar istället för Israel som framställs som mäktiga och Ilmar Reepalu som en underordnad sanningssägare. För det tredje attackerar Ilmar Reepalu ytterligare Malmös judar.

Ska det här fortsätta går situationen från obehaglig till direkt skrämmande. Kommer det politiska etablissemanget låta detta fortgå?"

http://pophoger.blogspot.se/2012/03/tt-forsvarar-reepalu-som-attackerar.html

Knute sa...

Malmøs mangeårige ordfører har nok, slik han selv sier, et sterkt politisk engasjement i Israel-Palestinakonflikten, men hans egne uttalelser kombinert med den markante uviljen mot å adressere den økende forfølgelsen av byens jødiske befolkning vitner om at engasjementet umerkelig har glidd over i noe annet.

http://www.document.no/2012/03/nar-palestinaengasjementet-glir-over-i-noe-annet/

Anonym sa...

Reepalu är immun, det beror på att de politiker och media som borde kritisera honom är smyrgasister, de håller med Reepalu i hans hat för judar. Andra partier har ett gyllene tillfälle att kritisera sossarna i judefrågan här, men det gör de inte. De håller med Reepalu, de är offer för propagandan i "kultursidorna" i statlig TV, Aftonbladet osv där man dagligen spyr ut judehat på ett smygande och indirekt sätt. Därför sitter Reepalu säkert torts ett öppet judehat. Han och de andra partierna känner sig säkrare för varje ny invandrad muslim. De blir politikernas frontsoldater så de själva slipper röra vid frågan, de kan tiga och känna lycka och få betalt för det. / peter a

Anonym sa...

Reepaluu tycker inte om judar - ganska vanlig företeelse bland såssar.
Mycket vanligt bland svenska män att inte gilla judar. Jag själv är anti sionist precis som journalisterna på kultursidan i Aftonbladet.
Jag är oxå anti kommunist och anti nazist och jag gillar inte heller miljömuppar.
Jag är mycket negativ till Islam.

Knute sa...

Anonym, det går inte ihop. "If you're waiting for a bus and a giraffe walks down the street, that's interesting. But it doesn't get you anywhere."

Sionism betyder varken mer eller mindre än att judarna ska få ha sin egen stat. Så uppenbarligen har du valt islam-isternas sida. Lycka till som dhimmi i det nya Sverigestan.

Knute sa...

”Han hatade Israel för vad den israeliska militären utsatt palestinierna för”, skriver Göran Greider i Dalademokraten.

Tänk om någon hade skrivit “Han hatade socialdemokraterna för vad de utsatt det norska folket för.”

Nej, det skulle inte gå.

Mohammed Merah mördade kallblodigt sex personer, varav tre var barn. Han var minst lika kallblodig som Anders Breivik. Men reaktionerna bland politiker och media är helt annorlunda.

http://annasbloggtankar.blogspot.se/2012/03/dubbelmoral.html

Anonym sa...

Den där Hannah Rosenthal tycker jag kan åka till Israel och tala om för medlemmarna i Knesset att deras uttalanden om Araber och "vänsterfolk" är fördomsfulla och oacceptabla. Sedan kan hon åka till USA igen och rapportera bistert om arabhatet i Israel till president Obama.

Knute sa...

Obama - den anti-israeliske presidenten

- Min regering har gjort mer än någon tidigare för att stödja Israel, det är fakta, ljuger Obama.

Detta är några av de saker som Obama har haft succé med:

-krav på försvarsmässigt totalt ohållbara gränser för Israel

-alltid kritik av Israel samtidigt med noll kritik av Abbas

-bristande vilja att stoppa Irans A-bomb-program

-bortskaffande av av alla pro-amerikanska arabiska ledare i Mellanöstern

-till gengäld för insättande av det muslimska broderskapet nästan överallt

http://hodja.wordpress.com/2011/12/18/barack-hussein-obamas-storhedvanvid/

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Knute sa...

Tydligen blev någon sårad av videon med araber som gjorde Hitlerhälsning på Sergelstorg i Stockholm. Men det duger inte att komma med elaka anklagelser mot bloggförfattaren om man vill se sin kommentar i tryck.

Videon visar människor som protesterar emot Syriens regim. Men varför den upplyfta handen i Hitlerhälsning? Det tyder knappast på att de demonstrerar för demokrati.

Det är sorgligt om människor som vill slippa Assads diktatur hamnar i en ny diktatur. Se vad som hände många av dem i Iran som ville få bort shahen, de fick tjänstgöra som nyttiga idioter och när ayatollorna tagit makten råkade de riktigt illa ut.

Knute sa...

"Palestina" 2012: Dödsstraff för att sälja mark till judar

http://jihadimalmo.blogspot.se/2012/04/palestina-2012-dodsstraff-for-att-salja.html

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.