29 mars 2012

Talande siffror

Även om den mediastyrda versionen av Trayvon Martin-historien var riktig och Zimmermans agerande inte var en desperat handling i självförsvar, och även om man kategoriserar den spansktalande George Zimmerman som vit, fast han själv kallar sig hispanic, borde fallet bara förtjäna riksintresse, därför att det är ovanligt. Ungefär som en historia om "En man biter en hund".
Ingen vänsterpropaganda i världen kommer att ändra det faktum att oproportionerligt många våldsamma brott begås av svarta. Här är en tabell från FBI som inte visas på TV-nyheter.

Även om ungefär hälften av ansikten i TV-reklam är svarta utgör de endast 12% av den faktiska befolkningen i USA.

Det är dags att sluta uppmuntra våld genom att demonisera vita och befria svarta från ansvar.

Svarta människor dödar svarta 1240 procent oftare än vita dödar svarta. Dessutom dödar svarta människor vita människor mer än dubbelt så ofta som vita dödar svarta. Det passar dåligt in i Jackson / Sharpton / New Black Panthers påståenden, eller hur?

I realiteten är mord över rasgränserna en liten del av alla mord i Amerika. Vita offer dödas nästan alltid av vita mördare och svarta offer nästan dödas alltid av svarta mördare.

från The Real Revo

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.